Cum facea sex Regina Cleopatra? Practicile sale uimesc si astazi

Publicat: 08 Aug. 2019, 09:51 Life

Dintre figurile feminine ale antichitatii, ea este cea care a primit cea mai multa atentie.

Practicile sexuale ale Cleopatrei. O sa ramana cunoscuta nu numai datorita figurii sale, ci si pentru sexualitatea sa si practicile bizare care socheaza si in ziua de azi. Regina Cleopatra are o istorie sexuala zbuciumata.

Cu ce isi satisfacea placerile?

Multi istorici sustin ca aceasta a murit din cauza muscaturii unei vipere, pentru ca aceasta se masturba cu tartacute in care punea albine vii sau serpi. Seducatoarea regina a Egiptului ar fi umplut o tartacuta cu albine furioase pentru a se linisti in noptile lungi in care nu avea parte de caldura unui barbat.

Care era tratamentul acesteia?

Pana in secolul 20 se credea ca femeia nu are dorinte sexuale si ca era menita doar sa dea nastere copiilor, deci sa indeplineasca procreerea. Atunci cand femeile aveau porniri nefiresti, asa cum spuneau medicii, le tratau de „isterie”. Acestia au nascut ideea de vibrator din solicitarea disperata a pacientelor. Se pare ca si Regina a facut aceasta descoperire.

Practicile sexuale ale Cleopatrei. Cum facea sex Regina Cleopatra? Practicile sale uimesc si astazi

Cum facea sex Regina Cleopatra?

Placerile de pe malul Nilului

O data pe an, faraonii egipteni considerati intruparea zeilor si insotitorii lor, coborau pe malul Nilului pentru a practica un ritual considerat sfant si extrem de important. Faraonul se dezbraca pe marginea malului raului si se masturba, eliminand lichidul seminal in rau si nu pe uscat. Apoi ceilalti participanti la ceremonie ii urmau exemplul, incredintati ca astfel vor asigura forta datatoare de viata a raului, ca regatul va fi binecuvantat si va avea o recolta bogata pentru inca un an.

Sexul oral, un dar al zeilor?

Cele mai vechi relatari despre obiceiul sexului oral provin din mitul antic al egiptenilor despre invierea zeului Osiris. Zeul ar fi fost taiat in bucati de fratele sau, Seth, iar partile sale au fost imprastiate in lume. Sora si sotia lui Osiris ar fi adunat bucatile pentru a le pune la loc, insa nu au gasit penisul. A creat unul din lut si a suflat in el, dandu-i astfel viata zeului. Potrivit istoricilor, egiptenii au fost unul din primele popoare in care s-a folosit rujul rosu de buze ca reclama a tinerelor care ofereau sex oral. Romanii in schimb erau impotriva acestor practici, considerandu-le un viciu. Totusi nu aveau nimic impotriva felatiei daca era primita de la sclave si prostituate.

Publicat: 08 Aug. 2019, 09:51 Life
Pe aceeași temă