Cum arată o noapte fierbinte din viața românului care trăiește cu două surori! ”Sexul îl numim contopire în iubire”

Publicat: 11 aug. 2020, 09:00 Autor: Maria Apostol News 3

George Chirilă, din Iași, trăiște poate cea mai ciudată și blamată poveste de dragoste din câte s-au auzit în vremurile noastre. El s-a îndrăgostit de două surori, însă în mod diferit, și le-a propus să accepte o relație... în 3!

”S-a întâmplat ca cele două femei să fie surori. Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere. A născut în camera în care am conceput copiii, în care am trăit”, a marturisit George Chirilă într-un interviu mai vechi.

Mai mult de atat, mandru nevoie mare de gospadaria sa, George si-a aratat pas cu pas curtea in care traieste si unde munceste cu spor alaturi de cele două femei din viata lui.

”Este gradina noastra. Eu si Mariana ne ocupam de ea. Fiecare face ce simte in momentul respectiv. Nicoleta gateste dimineata, iar dupa amiaza spal rufele. De obicei ne intreaba ce gateste, dar de cele mai multe ori alege singura.”, a marturisit una dintre surori.

Cum se consumă însă momentele intime dintre cei trei, povestește fără perdea chiar George.

”Sunt zile in care fata de una am mai multa atractie, alte zile fata de cealalta. Depinde de zile. Noi sexul il numim diferit. Cum sa spun? Contopire in iubire. Acest lucru la noi se intampla doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afara de aceste doua femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionam pentru a face un copil.”, a mai spus el.

Publicat: 11 aug. 2020, 09:00 Autor: Maria Apostol News 3
Pe aceeași temă