Cum arata Cristian Tabara in 2019? A slabit 60 de kg din cauza acuzatiilor de pedofilie si e brazdat de riduri

Publicat: 29 May. 2019, 13:39 Vedete

Fostul prezentator PRO TV are 52 de ani si s-a mutat din Romania. In urma cu cativa ani, acesta a fost acuzat ca a molestat o minora si reputatia lui s-a patat.

Cum arata Cristian Tabara in 2019? E mai slab, ceea ce e bine din punct de vedere medical, dar brazdat de riduri. In prezent, acesta este realizator de emisiune la televiziunea Publika din Republica Moldova. In plus, a reusit sa dea jos 60 de kg care ii puneau sanatatea in pericol.

Slabirea aceasta a fost involuntara, sustin apropiatii lui, pentru libertatea.ro. Conform sursei citate, Cristian Tabara a topit kilogramele in plus in urma scandalului in care a fost acuzat de pedofilie.

Cum arata Cristian Tabara in 2019

„Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea. Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă. Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere”, au declarat apropiați de-ai realizatorului tv.

Cristian Tabara, acuzat de pedofilie

In urma cu 9 ani, o fata de 12 ani a depus o plangere de abuz sexual impotriva lui. La momentul respectiv, prezentatorul PRO TV si, ulterior, TVR, a fost acuzat de viol. O buna perioada de timp, cazul a ramas in aer. Dupa cativa ani de stat prin tribunale, procurorii au dat soluția de neîncepere a urmăririi penale a lui Cristian Tabara.

Transformarea uluitoare a lui Cristi Tabara! Prezentatorul tv a ajuns de nerecunoscut, dupa ce a reusit sa slabeasca considerabil VIDEO

Publicat: 29 May. 2019, 13:39 Vedete
Pe aceeași temă