Cum a omorât-o coronavirusul pe tânăra de 27 de ani din Botoșani! ”Cazul 40” i-a șocat pe oameni

Publicat: 30 Mar. 2020, 11:09 General

Ieri, o tânără de 27 de ani a pierdut lupta cu viața în fața virusului venit din China. Botoșăneanca aflată la începutul vieții ar fi contactat COVID-19 chiar de la niște frați de-ai săi care au venit din Marea Britanie pentru a participa la funerariile mamei.

Potrivit ziare.com, Primarul din Căndești, Constantin Ciornodolea, susține faptul că tânăra de 27 de ani care a fost răpusă de coronavirus, a crescut într-o familie modestă, cu mai mulți copii.

„Provine dintr-o familie foarte necăjităa. Era necăsătorită. Era bolnavă de mică și mai avea un frate care trăiește în carucior, împreună cu care locuia în aceeași casă”, susține primarul.

Sâmbăta trecută, ea a ajuns la Spitalul Municipal Dorohoi în comă diabetică. A fost luată de SMURD și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Mavromati. Apoi, dusă la ATI.

În data de 22 martie, fetei i-au fost recoltate probe biologice pentru coronavirus. Pe 23 martie, testul a ieșit pozitiv. Duminică a murit la Spitalul de Boli Infecțioase Iași și suferea de diabet zaharat tip I decompensat.

Publicat: 30 Mar. 2020, 11:09 General
Pe aceeași temă