Mihai Onilă recunoaște că s-a îndrăgostit de actuala soție când aceasta era căsătorită cu alt bărbat! ”Mi-am făcut curaj și i-am scris….”

Publicat: 30 Apr. 2022, 18:42 Vedete

Mihai Onilă și-a găsit fericirea și liniștea în brațele actualei sale soții, Laura Drăgan. Cum și-a dat seama că și-a găsit sufletul pereche și dacă fiica lui îi mai apare în vise, artistul ne-a povestit într-un interviu exclusiv. 

Reporter: Cum îți apare Emily Hope în vise? Crezi că îți influențează în vreun fel viața de-acolo de Sus?

Ioana nu îmi mai apare în vise, ci îi aud vocea. Și asta numai atunci când există o nevoie sau o situație! Viața mi-a influențat-o din momentul în care a apărut în viața mea, de la ea am învățat iubirea necondiționată.

Cum a pornit dezvoltarea asta spirituală care ți-a schimbat viața? Care a fost primul semn că trebuie să-ți schimbi stilul de viață?

Drumul vieții mele consider că a fost ghidat de la început și că va fi ghidat până în clipa în care voi lasă pământului acest trup. Mai exact am venit ASUMAT aici pe pământ pentru a-mi continua evoluția spiritului meu către a deveni ca și Creatorul meu, un CREATOR! Părinții mei erau lăutari și erau plecați de Vineri până Luni, iar eu eram acasă singur cu o bonă, o dădacă care nu îmi oferea decât ceea ce îi ceream eu.

Gen mâncare sau hainele curate, iar la 14 ani, printr-o persoană, am ajuns să îl cunosc pe omul care mi-a devenit antrenor de Arte Marțiale, adică karate Shoto-Kan. Dar și părinte spiritual, pe numele lui Paica Adrian. El a fost oglinda care m-a conștientizat că sunt mult mai mult decât aveam eu idee la momentul respectiv. El mi-a deschis mintea și sufletul către lumea spirituală.

Cum și-a întâlnit actuala soție

Care crezi că a fost cea mai mare greșeală din trecutul tău?

Orice greșeală aș fi făcut în viață, consider că toate în ansamblu au fost lecții menite să mă învețe să devin o variantă mai bună a mea!

Cum ți-ai dat seama că tu și Laura sunteți sortiți unul altuia?  

Nu, nu mi-am dat seama, ci am simțit cu sufletul! Știind că este căsătorită, într-o zi când relația cu fosta mea soție era încheiată deja de un an de zile, mi-am făcut curaj și sfios i-am scris că aș putea să îi dăruiesc toată dragostea de care sunt eu în stare. Așa a început relația noastră!

Care sunt avantajele și dezavantajele din a trăi în Belgia? 

Avantajele vieții în Belgia sunt multe, dar printre cele care m-au făcut să rămân aici sunt:
– Respectul oamenilor unii față de alții
– Faptul că au încă puterea să își zâmbească și să se privească în ochi când se întâlnesc pe stradă
– Faptul că sunt atenți unii cu alții și că până și în scrierea limbii lor gramaticală, pun persoana sau omul pe primul loc
Dezavantajele sunt :
Vremea, care este peste 10 luni pe an cu ploaie și nori
Taxele care ajung până la 60% din cât câștigi, Belgia fiind un stat social.

Mihai Onilă: ”Latura spirituală îmi permite să văd doar viitorul meu”

Cât de greu se câștigă banii acolo? Ce stil de viață ai tu de când locuiești acolo?

Banii nu se câștigă greu dacă: ești serios și implicat în ceea ce vrei să faci. Dacă înveți limba și te integrezi în societatea flamandă (asta în cazul meu, pentru că eu am trăit și încă trăiesc în zona flamandă unde se vorbește limba Olandeză).
Stilul meu de viață este destul de bun, având în vedere că am un venit stabil și încă îmi mențin și meseria mea de bază. Adică cea de muzician.

Ce te mai leagă de România? 

În primul rând părinții și frații mei, dar și o mare parte dintre artiștii cu care încă păstrez o relație de prietenie dar și profesională. Pe de altă parte, consider limba română cea mai frumoasă și cea mai melodioasă limbă din lume. Și pentru acest motiv mă mândresc că sunt român.

Latura asta spirituală pe care ți-ai dezvoltat-o îți ”permite” să spui că poți să prevezi și viitorul? 

Latura spirituală îmi permite să văd doar viitorul meu. Dar, în principal, îmi permite să văd condițiile unui viitor mai bun pentru toți aceea care cu adevărat își doresc să învețe să trăiască mai bine.

Care crezi că este destinul acestei omeniri după toate încercările din ultima perioadă?

Destinul omenirii este scris cu mult înainte să îl pot gândi sau judeca eu în vreun fel. Și este scris că acest „ciclu” se va încheia prin ieșirea de aici a acelora care nici măcar nu au idee de ce se află acum, aici! Dacă am vorbi în procente, ne apropiem vertiginos de un procent de peste 90% dintre pământeni.

 

 

 

 

Publicat: 30 Apr. 2022, 18:42 Vedete
Pe aceeași temă