Decolteul Flaviei Mihășan a ”explodat”! Celebra dansatoare a eclipsat toată audiența unei petreceri

Publicat: 13 Dec. 2019, 11:28 Vedete

Vedetele din showbiz nu au ratat petrecerea ”Elle” care a avut loc zilele trecute la Palatul Parlamentului. Una dintre cele mai incitante apariții a fost aceea a Flaviei Mihășan, care a afișat un decolteu super sexy! 

Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni şi colaboratori ai revistei, muzică bună, ţinute pline de imaginație și punk, acestea au fost atuurile unei petreceri reușite. Printre numărul mare de vedete care mai de care mai îmbrăcate în stilul punk, care a fost dress code-ul petrecerii, s-a numărat și proaspăta mămică Flavia Mihășan.

Asistenta TV a afișat un look îndrăzneț, cu un decolteu generos, care i-a scos în evidență sânii proeminenți. Însă, detaliul care cel mai probabil i-a scăpat vedetei înainte să plece de acasă, a fost faptul să sânii săi arătau destul de bizar, cu vene de culoare albastră, care se evidențiau sub pielea deschisă la culoare a Flaviei. Explicația cea mai probabilă a felului bizar în care arătau sânii vedetei este faptul că Flavia își alăptează bebelușul, iar sânii mămicilor care își hrănesc în acest mod copiii, arată un pic diferit.

Flavia a devenit, la începutul verii, mămică

„Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. Nu-mi doresc un singur copil. Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur.  M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să văd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este important să îl laşi liber”, declara Flavia cu puțin timp înainte să devină mamă.

Flavia Mihășan şi partenerul ei, Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist.

Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal

 

Publicat: 13 Dec. 2019, 11:28 Vedete
Pe aceeași temă