Cultura violului in India si de ce mereu fetele sunt vinovate! Ce cred adolescentii de pana in 15 ani despre fete si de ce cred ca violul este “consimtit”! VIDEO

Publicat: 03 Aug. 2018, 15:13 Life

Imaginile si faptele de mai jos te vor face sa te umpli de furie. Nimeni nu credea ca asa ceva exista pe lumea asta, dar totusi se intampla.

Cultura violului in India si de ce mereu fetele sunt vinovate! In ultimii ani vestile despre violurile din India au socat intreaga societate moderna. Fetite de pana la 15-16 ani sunt violate constant iar ulterior chiar si membrii familiilor lor le invinovatesc pe ele.

Cum s-a ajuns in situatia asta tulburatoare si de ce toti membrii societatii considera ca violurile sunt lucruri normale care s-au intamplat si se vor intampla in continuare?

Un documentar de 10 minute incearca sa arate lumii occidentale cum gandesc barbatii din Haryana, o provincie din zona de nord a Indiei unde astfel de comportamente sunt nu doar incurajate, dar si justificate prin educatia pe care o primesc atat baietii cat si fetele de varste fragede.

“E nevoie de doua maini ca sa poti sa aplauzi” este comparatia prin care oamenii incearca sa justifice violurile dese care au loc in aceasta parte a Indiei. Educatia si traditiile din Haryana le fac pe femei sa fie inferioare din toate punctele barbatului si chiar ele recunosc asta.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Aug. 2018, 15:13 Life
Pe aceeași temă