Cristina Siscanu se pregateste de vara. Cum vrea sa slabeasca: „Desi ma doare sufletul…”

Publicat: 26 May. 2019, 12:52 Vedete

Vara este la doi pasi distanta, iar vedetele sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru un corp de vis.

Cristina Siscanu se pregateste de vara. Jurnalista si-a dorit nespus sa revina la silueta de odinioara, fiindca dupa ce a nascut in 2017, aceasta avea 27 de kilograme in plus.

Insa a tinut regim, a practicat un stil de viata mai sanatos si usor usor a inceput sa revina la forma de alta data. Insa nu se opreste aici, fiindca vrea sa munceasca in continuare pentru definirea corpului, iar pentru asta face antrenament.

„Acum încep să-mi pregătesc corpul pentru sezonul estival. Avem două balcoane pe care le-am închis cu sticlă şi pe unul dintre ele mi-am pus banda de alergat. Vreau să fac din alergatul pe bandă o rutină zilnică, exact cum este spălatul pe dinţi.

O să încerc să-mi şi organizez mai bine programul, ca să-mi strecor câteva şedinţe de sală săptămânal. În plus, deşi mă doare sufletul, o să mănânc mai rar dulciuri” a spus Cristina Siscanu pentru WOWbiz.ro.

Cristina Siscanu a vorbit despre traumele suferite de Filip, fiul ei vitreg

Filip este fiul lui Madalin Ionescu din primul sau mariaj, cel cu Mihaela Coserariu. Tanarul are probleme de sanatate si nu va fi niciodata normal.

Filip este foarte atasat de Cristina, avand o relatie apropiata, in ciuda problemei de sanatate pe care o are de pe vremea cand era foarte mic. Din cauza unui vaccin, Filip a trecut printr-o adevarata trauma.

  • „A fost un caz alarmant, acum ceva timp, chiar pe strada noastră. Filip se juca mereu cu un vecin al nostru, de-o vârstă cu el. Se înţelegeau foarte bine şi erau de nedespărţit. La un moment dat însă, fratele băieţelului l-a certat de faţă cu Filip.
  • I-a poruncit practic să nu se mai joace niciodată cu el că nu vorbeşte bine, că nu ţine obiectele cum trebuie în mână. Iar puştiul respectiv nu s-a mai apropiat de Filip de atunci, l-a ocolit. A fost o mare lovitură, o traumă pentru el. L-am dus la logoped, la psiholog, dar degeaba.
  • Din momentul acela, când a fost jignit aşa, nu s-a mai apropiat de un copil care să nu fie special. Din când în când mai merge cu mama în Moldova, de unde sunt eu, şi acolo se simte bine, în largul lui, că oamenii sunt mai calzi şi primitori”, a declarat Cristina pentru WOWbiz.ro.
Publicat: 26 May. 2019, 12:52 Vedete
Pe aceeași temă