Graba era cât pe ce să-i strice treaba…Între două întâlniri de afaceri, Cristian Boureanu și-a parcat mașina în buza unei treceri de pietoni

Publicat: 15 May. 2021, 19:20 Vedete

 Preocupat să respecte ca la carte toate întâlnirile de afaceri, Cristian Boureanu era cât pe ce să ”calce pe bec”, recent, după ce și-a parcat mașina în buza unei treceri de pietoni. 

Destul de absent în ultima vreme din peisajul cotidian, am avut surpriza să-l găsim prin oraș pe fostul politician, în timp ce încerca să onoreze mai multe întâlniri de afaceri. În toată această grabă, Boureanu se plimba cu un superb autoturism care era cât ce să-i aducă să-i aducă pe cap și niște belele.

Și asta pentru că a parcat în buza trecerii de pietoni, într-o frumoasă intersecție din București.

Din fericire pentru el, graba nu i-a stricat treaba de această dată, și a scăpat fără vreo amendă.

Ne-a mai atras atenția un lucru. Bărbat bine, Boureanu își menține stilul vestimentar care l-a consacrat. Geaca de piele maro, blugii prespălați și, sigur că da, masca pentru că, nu-i așa, Cristian Boureanu este un cetățean model. Am mai completa că este cetățeanu model atunci când este pieton, pentru că atunci când este conducător auto pare să uite cum se face o parcare regulamentară.

Trimis în judecată alături de iubită

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea a trei infracţiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un poliţist rutier. În acelaşi dosar, a fost trimisă în judecată şi Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.

Pe 9 iunie 2017, în jurul orei 1,30, maşina în care se afla ex-deputatul, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. În momentul în care oamenii legii i-au solicitat documentele de identitate, Cristian Boureanu ar fi ameninţat un poliţist şi i-ar fi prins degetele mâinii drepte în portieră. (VEZI ȘI: FOSTUL POLITICIAN ȘI-A NEGLIJAT SEXY-IUBITA PE PLAJĂ!)

Scandalul s-a amplificat când fostul deputat l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală pe polițist. Omul legii a reacţionat şi l-a lovit fulgerător cu pumnul pe Cristian Boureanu, acesta căzând la pământ. Fostul deputat a fost ulterior imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări.

Publicat: 15 May. 2021, 19:20 Vedete
Pe aceeași temă