Criminalul din Caracal si-a violat fiica? Declaratia socanta a colegei de clasa a fiicei lui

Publicat: 29 Jul. 2019, 10:38 News 2
Criminalul din Caracal si-a violat fiica? Declaratia socanta a colegei de clasa a fiicei lui

Marturii tulburatoare criminalul din Caracal si-a violat fiica in mod repetat? Aparent, acesta a avut un comportament necuviincios inca de acum 12 ani, insa familia l-a protejat, ascunzand aceste fapte.

Criminalul din Caracal si-a violat fiica?

Doi martori citati de presa autohtona au marturisit faptele necuviincioase ale inculpatului vizavi de propria fiica. O vecina de 72 de ani, care ar fi confesoarea sotiei lui Dinca, dar si o fosta colega de liceu cu fiica agresorului, au marturisit ca criminalul din Caracal si-a violat fiica, pe cand era minora. Culmea e ca situatia n-ar fi straina sotiei lui, aceasta alegand, in schimb, sa tainuiasca fapta, pe motiv ca ”n-au vrut sa-l bage la puscarie”.

Lui Gheorghe Dinca i s-a facut rau la audieri

Declaratia socanta a colegei de clasa a fiicei lui

O femeie care sustine ca a fost colega de liceu cu fiica inculpatului a marturisit ca se stia ca aceasta era violata de tatal ei. ”Acest jeg de animal isi viola fata din clasa a 7-a. Fata lui era cu mine in liceu si aflase toata clasa, dar mama sa, adica sotia care lucra la spitalul din Caracal, tinea la prestigiu personal mai mult. Si spunea ca fata are ceva cu tatal sau nicidecum invers. Acum fata are 37 de ani si o viola de 12 ani. Amandoi soti trebuie inchisi. Si ea pentru trainuire. Tin sa precizez ca am fost in clasa cu fie-sa si stiu ce zic. Azi s-a facut dreptate.”, a precizat femeia pe o retea de socializare.


Barbatul a incercat sa-si violeze si nora

Mai mult de atat, Gheorghe Dinca ar fi incercat s-o violeze chiar si pe o nora de-a lui, dar si pe fiica unei concubine. Din fericire, barbatul nu si-a dus intentiile la bun sfarsit. Din nefericire, alte doua fete i-au cazut victime. Alexandra Macesanu si Luiza Melencu au fost rapite, violate si mai apoi ucise.

Publicat: 29 Jul. 2019, 10:38 News 2
Pe aceeași temă