CUTREMURATOR! Criminalul din Caracal a spus tot ce i-a facut Luizei! A violat-o timp de trei luni apoi a ucis-o la mijlocul lunii si a aruncat-o in Dunare!

Publicat: 29 Jul. 2019, 12:31 Ciao.ro
CUTREMURATOR! Criminalul din Caracal a spus tot ce i-a facut Luizei! A violat-o timp de trei luni apoi a ucis-o la mijlocul lunii si a aruncat-o in Dunare!

Monstrul Gheorghe Dinca i-a socat pe anchetatori atunci cand le-a spus ca Luiza a fost sechstrata si violata timp de 3 luni!

Criminalul din Caracal a violat-o pe Luiza timp de trei luni! In timpul noptii anchetatorii au continuat sa scoata detalii macabre despre crimele lui Gheorghe Dinca de la el iar acum ele ajung la public si sunt de-a dreptul cutremuratoare.

Surse de pe langa ancheta au declarat pentru Adevarul faptul ca Gheorghe Dinca le-a dat detalii crunte anchetatorilor despre ce a facut cu fetele inainte sa le omoare si cum s-a terminat totul. Detaliile despre moartea Luizei Melencu sunt de-a dreptul tragice pentru ca monstrul din Caracal a tinut-o sechestrata timp de 3 luni iar intr-un final a ucis-o si a aruncat-o in Dunare.

Gheorghe Dincă a declarat la interogatoriu cum a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta din satul Radomir dispărută pe 14 aprilie 2019. Criminalul a spus că a răpit-o la ocazie, a violat-o timp de trei luni, apoi a ucis-o şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre. Potrivit surselor din anchetă, Dincă ar fi declarat că a luat decizia s-o ucidă pe Luzia la jumătatea lunii iulie, după ce-ar fi aflat că dosarul dispariţiei fetei a fost preluat de DIICOT.

Criminalul din Caracal a violat-o pe Luiza timp de trei luni!

Luiza Melencu a dispărut la mijlocul lunii aprilie, după ce a spus familiei că merge la Caracal pentru a scoate bani de la bancomat. Mama fetei era plecată la muncă în străinătate, iar fata locuia cu bunicii. Mătuşa Luizei a declarat că a doua zi de la dispariţia fetei bunicul acesteia a primit un telefon de la un bărbat care i-a spus să stea liniştit că fata este bine.

Potrivit unor alte surse implicate în anchetă, Gheorghe Dincă a fost scos din arest în dimineaţa zilei de luni, 29 iulie, şi transportat sub custodia celor de Crimă Organizată în zona Barajului de la Stoeneşti, acolo unde Oltul se varsă în Dunăre, aflat la o distanţă de aproximativ 14 kilometri de Carcacal, locul indicat de criminal în timpul audierilor drept zona în care a aruncat cadavrul Luizei.

Publicat: 29 Jul. 2019, 12:31 Ciao.ro
Pe aceeași temă