Crima oribila, si-a omorat sotia si cei doi copii! Inainte de a-si strangula sotia insarcinata, a intretinut relatii sexuale cu ea

Publicat: 08 Mar. 2019, 10:08 News 3

Chris Watts a ucis-o pe sotia sa, Shannan in aceeasi zi in care aceasta l-a acuzat ca a inselat-o.

Intr-o serie de dezvaluiri socante s-a descoperit ca, din nefericire, Chris Watts a intretinut relatii sexuale cu sotia sa insarcinata inainte de a o strangula.

Asasinul notoriu a facut dezvaluiri pentru prima oara de cand si-a ucis cu cu sange rece familia. Monstrul care este si tatal a doi copii a spus cum si-a strangulat sotia inainte de a-si ucide fetitele, pe Bella in varsta de 4 ani si pe Celeste, in varsta de 3 ani.

Crima oribila, si-a omorat sotia si cei doi copii

Crima oribila, si-a omorat sotia si cei doi copii!

Una dintre cele mai socante confesiuni ale lui Watts a fost cea in care marturisea ca a pus corpul sotiei sale moarte in camion inainte de a-l transporta, catre un loc de inmormantare.

Alaturi de el se aflau si fetitele, iar dupa ce au ajuns la locul cu pricina a sufocat-o pe Celeste in timp ce sora ei se uita. Dupa ce a ucis-o, a folosit aceeasi patura pentru a repeta procedura si cu sora sa, Bella. Ultimele sale cuvinte au fost „Tati, nu!”, dupa care si-a dat ultima suflare.

Detaliile socante ale crimelor au fost date de criminal investigatorilor luna trecuta, dupa care au fost obtinute de DailyMail. Watts a fost numit un monstru atunci cand i s-a dat sentinta de cinci ani de inchisoare fara posibilitatea de eliberare conditionata.

Acesta a mai marturuisit ca si-a ucis sotia dupa ce aceasta l-a acuzat ca o inseala cu amanta Nichol Kessinger. Dupa ce Shanna si-a dat rasuflarea, Watts a citit un pasaj din Biblie: „Iarta-i pe acesti oameni pentru ca ei nu stiu ce fac”, potrivit Mirror.

Publicat: 08 Mar. 2019, 10:08 News 3
Pe aceeași temă