Crima odioasa in Galati! Un baiat de 15 ani a injunghiat cu sange rece un tanar de 19 ani

Publicat: 22 Sep. 2018, 15:13 Life

Tragedie in judetul Galati! Un tanar in varsta de 19 ani a murit pe loc, dupa ce a fost injunghiat in zona spatelui si a gatului de mai multe ori.

Cadrele medicale ajunse la fata locului nu au mai avut ce sa fac, si l-au declarat mort. Incidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, in localitatea Chiraftei, judet Galati.

Conform Mediafax, la respectiva petrecere s-a consumat alcool iar intre cei doi tineri s-ar fi iscat un scandal, din cauza unor probleme mai vechi.

Dupa mai multe discutii, tanarul de 15 ani a inceput sa-l injunghie pe tanarul cu 4 ani mai mare ca el, iar din cauza ranilor suferite acesta a murit pe loc.

Inculpatul a aplicat multiple lovituri de cutiti, atat in zona spatelui, cat si a gatului. Imagini au fost de-a dreptul macabre.

Crima odioasa in Galati

„Se pare că erau beţi, s-au bătut, un tânăr de 15 ani a lovit cu cuţitul de mai multe ori. Victima, un băiat de 19 ani, a fost înjunghiată de mai multe ori, avea lovituri de cuţit în spate, în gât.

Echipajul de la salvare l-a găsit mort pe tânăr, nu a mai avut ce să-i facă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Galati. Tanarului care a savarsit oribila crima i s-a deschis dosar penal, fiind cercetat pentru omor.

Publicat: 22 Sep. 2018, 15:13 Life
Pe aceeași temă