Crimă îngrozitoare! O româncă din Germania a fost ucisă cu sânge rece de soț: „Mi-a spus că s-a căsătorit cu mine doar din milă”

Publicat: 05 May. 2020, 14:45 Arhiva

O româncă care se afla stabilită pe teritoriul statului german și-a găsit sfârșitul în mâinile soțului, celui care ar fi trebuit să aibă grijă de ea și s-o ocrotească.

Potrivit Antena 3, femeia, care muncea în Germania, a fost omorâtă de soțul ei, după ce i-a spus că l-a luat de bărbat…din milă. Crima oribilă a avut loc la Waldbrol, la sfârșitul anului trecut. Bărbatul de 41 de ani este acum judecat pentru omor. Cei doi erau căsătoriți de 8 ani și lucrau în Germania pentru o viață mai bună.

Dar, mai rău decât atât, este când infidelitatea intră în cuplu, iar inima femeii e furată de un alt bărbat. Femeia i-a mărturisit, la un moment dat, bărbatului, înainte de moarte, că s-a îndrăgostit de altcineva și că ar dori să divorțeze. Gelos din fire și supărat de cuvintele femeii, a înjunghiat-o în gât de 18 ori.

„Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă. Am rămas uluit! Am luat apoi cuțitul pe care îl aveam întotdeauna în dormitor și am înjunghiat-o. Nu mai eram sub controlul meu. Voi regreta gestul toată viața”, a declarat bărbatul.

Publicat: 05 May. 2020, 14:45 Arhiva
Pe aceeași temă