Ce a facut militarul din Dambovita imediat dupa ce si-a ucis iubita! ”L-am vazut plin de sange. Am crezut ca-l urmareste cineva”

Publicat: 24 ian. 2018, 16:12 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Ce a facut militarul din Dambovita imediat dupa ce si-a ucis iubita! ''L-am vazut plin de sange. Am crezut ca-l urmareste cineva''

Militarul din Dambovita care si-a ucis iubita intr-un salon de infrumusetare din Titu a mers sa ia un taxi, imediat dupa ce a injunghiat-o pe Alexandra cu mai multe lovituri de cutit.

Taximentristul in masina caruia s-a urcat barbatul a marturisit ca aceasta era plin de sange si speriat. „L-am văzut plin de sânge pe mâna dreapta. L-am întrebat ce-a păţit, era speriat, vorbea incoerent. „Mi-am bătut nevasta, du-mă repede la poliţie”, aşa mi-a zis. Eu am crezut că îl aleargă cineva. După aia am aflat ce s-a întâmplat în oraş, am făcut legătura.

Îl cunoşteam, mi-a fost soldat la un moment dat, cu ani în urmă. L-am mai dus cu maşina cu câteva zile în urmă, atunci mi-a zis că s-a despărţit de nevastă, că o iubea, că are un copil cu ea. L-am lăsat la poliţie, am plecat în staţia de taxi, apoi m-a sunat un coleg să-mi spună ce s-a întâmplat. Atunci am făcut legătura”, a povestit taximetristul care l-a dus la politie pe plutonierul criminal.

Plutonierul Florin Oprea are 35 de ani, este divortat si are doi copii. Un baiat cu fosta sotie si o fetita de 3 ani cu tanara care a murit. Subofiterul a trecut cu bine ultima testare psiholigica,  facuta in octombrie anul trecut. Are la activ o misiune in Afganistan, iar acum pazea un depozit al armatei aflat in satul dambovitean Teis. Alexandra Marin, o tanara de 2 de ani a fost injunghiata mortal de iubitul ei, marti la pranz. Ea fusese urmarita pana la un coafor din localitatea Titu, a intrat dupa ea si a omorat-o cu sange rece.

Publicat: 24 ian. 2018, 16:12 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă