Copilul-erou care si-a salvat mama de la viol a murit. Micutul avea craniul deformat in urma luptei cu atacatorul

Publicat: 18 Dec. 2018, 12:28 Life

Vania Krapivin, in varsta de 16 ani, se intorcea acasa de la scoala. A avut un soc in momentul in care a dat de vecinul lui care ii abuza mama.

A facut tot posibilul sa o ajute, dar a fost ranit in lupta. Acum, copilul-erou care si-a salvat mama de la viol a murit. In timpul luptei cu violatorul, craniul copilului a fost zdrobit. Criminalul recidivist a injunghiat-o in repetate randuri pe Natalia Krapivina, in varsta de 43 de ani, mama baiatului.

Acesta sub amenintarea cutitului a incercat sa o forteze sa faca sex cu el. Femeia era plina de sange cand fiul ei a venit acasa. Tipa si se zbatea. Atunci Vania Krapivin a incercat sa o apere. Tanarul de 15 ani (la vremea accidentului) l-a lovit pe agresor cu o gantera.

Copilul-erou care si-a salvat mama de la viol a murit

Greutatea avea 3 kg. Barbatul de 37 de ani nu s-a lasat doborat de incercarile baiatului. Si-a varsat furia pe tanarul de 15 ani. I-a luat gantera din mana si l-a lovit cu ea in repetate randuri.

Apoi, de frica, vecinul violator a fugit crezand ca victimele sunt moarte. Cu toate ca a ajuns urgent la spital, medicii nu i-au dat sanse mari. Vania Krapivin a murit 19 luni mai tarziu.

Publicat: 18 Dec. 2018, 12:28 Life
Pe aceeași temă