Incredibil! Copii de pana in 10 ani se lupta in cusca si invata tehnici de bataie extrem de violente! Ti-ai da copilul la MMA? VIDEO

Publicat: 01 feb. 2018, 14:51 Autor: D. C. Parenting

Copii de de pana in 10 ani se lupta in cusca si invata tehnici violente! Doua fetite, surori, au ajuns sa concureze in MMA impotriva baietilor si o fac cu mare succes.

Surorile Maria si Valery Bystritskii pot parea inocente, insa se lupta in cusca folosind tehnici de bataie extrem de violente. Pentru ca nu sunt atat de multe fete care sa practice sportul, de cele mai multe ori copilele concureaza in cusca impotriva baietilor. Copii de de pana in 10 ani se lupta in cusca si invata tehnici violente!

„Poti sa te lovesti in fotbal, in baseball, asa ca sa-l las sa se lupte in cusca pentru a se putea proteja in lumea reala? Nu vad nicio problema in asta”, a marturisit mama unuia dintre copiii care practica acest sport.

Mixed Martial Arts e unul dintre cele mai dure sporturi din lume, insa in mod paradoxal, popularitatea sportului in randul copiilor a crescut foarte mult. Parintii le permit micutilor lor sa invete tehnicile de bataie de la varsta de 4 ani.

copii la MMA

copii la MMA

Copii de de pana in 10 ani se lupta in cusca si invata tehnici violente!

„Unii oameni spun ca e ca bataia intre cocosi. Sunt doar persoane care nu inteleg acest sport si nu sunt antrenate pentru el. Artele martiale au facut parte din viata mea dintotdeauna si le iubesc si din asta imi castig existenta.

Nu ma voi opri nici in momentul in care voi merge in carje. Antrenam atat adulti, cat si copii. (n.r. surorile Maria si Valery) se bat de la egal la egal cu baietii, nu se tem de ei, si nu exista nicio diferenta in felul in care fetele si baietii executa miscarile”, a declarat un antrenor de MMA.

„Imi place MMA-ul pentru ca ma ajuta sa ma protejez”, a declarat una dintre fetitele care practica sportul de contact.

Publicat: 01 feb. 2018, 14:51 Autor: D. C. Parenting
Pe aceeași temă