Constantin Toma, omorat?! Politia a reluat ancheta. Familia vrea raspunsuri: „Fratele meu avea sânge pe piept şi o rană la cap“

Publicat: 05 Nov. 2018, 13:39 Vedete

Constantin Toma Coco, fotomodel, a fost găsit mort în noaptea de 29 spre 30 octombrie în vila sa dintr-un cartier de lux de lângă Ploieşti.

Acum politia a redeschis ancheta cu suspiciunea ca modelul Constantin Toma a fost omorat. Initial, politia a anuntat ca moartea a fost o sinucidere prin spanzurare. Familia barbatului sustine ca sunt semne de lupta in casa. Apoi mai sunt alte indicii si pe trupul tanarului.

Corpul lui Constantin Toma prezenta urme de sange, rani suspecte la cap. Apoi casa avea urme de sange pe pereti, usi rupte si nicio urma pe stalpul de care modelul s-ar fi spanzurat. Informatiile au fost facute politiei de rudele si prietenii care au fost in casa regretatului model.

Constantin Toma, omorat?! Politia a reluat ancheta

Oficial, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Constantin Toma (24 de ani) a fost găsit spânzurat luni, 29 octombrie, la ora 5 dimineaţa de către fata cu care avea o relaţie de ceva timp. Constantin şi iubita sa, Alexandra, ar fi avut un conflict duminică spre luni, 29 octombrie.

Alexandra ar fi plecat de acasă la 5.00 dimineaţa. A revenit la vila lui Constantin după 30 minute. Atunci l-a găsit spânzurat în hol. Fata a sunat un prieten şi au taiat frânghia de care atârna corpul lui Constantin. Au încercat să-l resusciteze, dar in zadar. Apoi au sunat la 112. Aceasta este varianta oficială, informeaza adevarul.ro.

Familia lui Constantin Toma nu crede ca s-a sinucis

Rudele regretatului model sustine ca sunt semne ca tanarul nu s-a sinucis. Acestia au gasit dovezi in vila ale unei agresiuni care ar fi putut avea loc inainte ca tanarul sa moara. Rachael Toma, mama lui Coco şi surorile sale Elena şi Ana Maria au venit în România joi, 1 noiembrie. Familia fotomodelului locuieşte în Zambia unde administrează o afacere profitabilă.

Prima care a aflat de moartea lui Constantin Toma a fost Elena. A fost sunata de Alexandra, iubita modelului. Cele trei femei au ajuns in Romania dupa 1 noiembrie, dupa ce mama decedatului a primit pasaport.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Nov. 2018, 13:39 Vedete
Pe aceeași temă