COMIC. Face orice ca să fie recunoscută! Milionara ”Regina TIR-urilor”, disperată să ia orice premiu, la orice categorie, pentru orice!

Publicat: 11 Oct. 2021, 10:56 General
COMIC. Face orice ca să fie recunoscută! Milionara ”Regina TIR-urilor”, disperată să ia orice premiu, la orice categorie, pentru orice!

International Alexander Holding este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața transportului rutier de mărfuri din România, incluzând 18 companii și având o cifră de afaceri de zeci de milioane de euro. Fondat în 2003 de omul de afaceri Simion Ioan Apreutese, celebrul International Alexander Holding este condus – din postura de general manager – chiar de soția omului de afaceri, Loredana Mihaela Apreutese.

“Regina Tir-urilor” este, totodată, președinte al sucursalei Arad a CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin -, dar și membru al ELITE Business Women Club.

Simion Ioan Apreutese a fost căsătorit cu Monica Diana Miclea, dar a divorțat după ce a fondat compania, în urma unui proces de partaj finalizat cu un act de tranzacție.

Loredana Mihaela Apreutese – născută în 1986, în Câmpina – a apărut în firmă după ce potentul omul de afaceri a ”închis” conturile cu fosta soție, iar de atunci își ”alimentează” supremația managerială (fiind acționar/administrator în 14 companii) și prin premiile pe care le primește constant, putând fi considerată, pe drept cuvânt, un adevărat ”aspirator” din acest punct de vedere.

Înainte de a prelua funcția actuală, Loredana Apreutese a lucrat într-o agenție de turism, apoi într-o firmă austriacă de expediții internaționale și ca manager în cadrul unei multinaționale franceze de transport și logistică. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 11 Oct. 2021, 10:56 General
Pe aceeași temă