Claudia Pavel, goala la shopping! Vedeta a probat o rochie transparenta, asemeni Rihannei VIDEO

Publicat: 31 Mar. 2018, 23:00 Vedete

Cantareata care are o nastere la activ se mentine in forma si arata bine!

Claudia Pavel, goala la shopping!

Claudia Pavel, goala la shopping!Nici nu zici ca este mamica! Trupul ei este ca tras prin inel, nu are pic de burta, celulita, sanii sunt dementiali, dar la posterior ar mai putea lucra. Claudia Pavel a fost filmata de paparazzii Ciao.ro in timp ce se afla la cabinele de proba.

Claudia Pavel, goala la shopping!Imbracata cu lenjerie intima de culoare neagra, Claudia Pavel a defilat in fata oglinzii cu aceasta rochie. In timp ce vanzatoare o complimenta si incerca sa o convinga sa isi ia rochia, Claudia parea timida.

Claudia Pavel, goala la shopping!Cu toate ca ii venea ca turnata rochia, Cream se privea razand timid, aproape ca o scolarita rusinoasa. Ce-i drept, o astfel de tinuta poate fi purtata la noi in tara doar daca ai atitudine si iti asumi faptul ca oamenii te vor critica dupa ce apari cu ea.

Claudia Pavel, goala la shopping!Dupa cateva minute de defilat in rochia transparenta si admirat in oglinda, Claudia Pavel s-a schimbat. Nu stim sa va spunem daca a decis sa o achizitioneze sau nu, dar cert este ca, daca iese asa ‘in lume’, toate privirile vor fi atintite asupra ei!

« Pagina anterioară

Publicat: 31 Mar. 2018, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă