Claudia Pătrășcanu vrea să-l dea uitării pe Gabi Bădălău? ”Ridică-te și ține capul sus”

Publicat: 22 Feb. 2021, 13:11 Vedete

Securea războiului nu a fost îngropată, dar cu pași mici totul se rezolvă. Claudia Pătrășcanu a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care le transmite urmăritorilor ei că va lansa în curând un nou videoclip, oferindu-le un sfat pentru viață.

Fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău, artista Claudia Pătrășcanu, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Chiar dacă ”războiul” dintre cei doi nu s-a terminat încă, artista ia decizia de a merge mai departe cu capul sus. Ba chiar ea a anunțat că în curând va lansa un videoclip nou și o piesă de dragoste.

”O viața fără vise e ca o gradină fără flori! Sfat de la o floare: fii strălucitoare și pozitivă! Ridică-te și ține capul sus!🌹 În curând voi lansa cel mai nou videoclip al meu, dar și cea mai frumoasă piesa de dragoste.💋”, a scris Claudia Pătrășcanu pe contul ei de Instagram, arată Cancan.

De ce Claudia Pătrășcanu i-a cerut ajutorul lui Alex Bodi

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este pe departe de a se fi terminat. Fosta soție a afaceristului a mărturist la XNS de ce i-a cerut ajutorul lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a afaceristului Gabi Bădălău, a vorbit în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” despre relația pe care a avut-o cu bărbatul. Ea a mărturisit că a vorbit și cu Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, și i-a cerut ajutorul. Artista a mărturisit că l-a contactat pe bărbat, după ce a înțeles că ar fi avut niște filmulețe compromițătoare cu încă soțul ei. Claudia Pătrășcanu vrea să strângă probe împotriva soțului ei, în acest caz contactându-l și pe Alex Bodi pe rețelele de socializare pentru imaginile pe care le-ar fi avut, arată Spynews.

”Eu consider că nu am făcut nimic rău, pentru că am nevoie în continuare de dovezi. Eu am considerat că nu am făcut nimic rău să-i dau un mesaj. Am tot respectul pentru acest om. Mi s-a părut un om foarte elegant”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 22 Feb. 2021, 13:11 Vedete
Pe aceeași temă