Cine este femeia care a înviat, după ce inima nu i-a mai bătut timp de 6 ore! Medicii din întreaga lume sunt șocați

Publicat: 06 Dec. 2019, 13:49 Life

O profesoară din Spania, a cărei inimă a încetat să mai bată mai mult de șase ore, a ”reînviat” în condiții miraculoase!

Audrey Schoeman, în vârstă de 34 de ani, a fost readusă la viață după ce a suferit un stop cardiac indus de hipotermie, pe 3 noiembrie, când a fost prinsă într-o furtună de zăpadă din Pirinei alături de soțul ei, Rohan, relatează The Times

Audrey a fost salvată și transportată la spitalul Vall d’Hebron din Barcelona. Medicii de-aici au fost șocați de miracolul în fața cărora au fost puși! Inima femii a încetat să mai bată, iar după șase ore în care medicii s-au străduit din răsputeri s-o readucă la viață, acest lcuru s-a întâmplat ca printr-un miracol!

Este un caz excepțional în lume, cea mai lungă oprire cardiacă documentată în Spania ”, a declarat ieri Eduard Argudo, medicul care a condus operațiunea pentru a-și salva viața.

Într-o cursă împotriva timpului, medicii care au tratat-o ​​pe profesoară au folosit un aparat special capabil să elimine sângele, să-l infuzeze cu oxigen și să-l reintroducă pacientei

Odată ce temperatura corpului ei a atins 30C, au folosit un defibrilator pentru a-i reporni inima, asta la aproximativ șase ore după ce serviciile de urgență au fost contactate.

Audrey a fost externată din spital 12 zile mai târziu, cu câteva probleme persistente legate de mobilitatea și sensibilitatea mâinilor din cauza hipotermiei.

Publicat: 06 Dec. 2019, 13:49 Life
Pe aceeași temă