Certată de fani că este mult prea sexy! Cum arată fotografia buclucașă a Cleopatrei Stratan

Publicat: 10 Dec. 2019, 13:28 Vedete

Cleopatra Stratan a devenit celebră în urmă cu aproape 15 ani, când îl cânta pe Ghiță și susținea concerte live la numai 3 ani. 

În prezent, Cleo a reușit să își uimească, din nou, fanii. Zilele trecute, Cleopatra Stratan a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare cu un decolteu imens, reușind să atragă toată atenția asupra ei. Imaginea a strâns rapid peste 10.000 de like-uri și numeroase comentarii, internauții fiind împărțiți în două tabere: cei care erau încântați de apariția artistei și cei care o certau pentru apariția mult părea sexy la o vârstă atât de fragedă!

View this post on Instagram

Știi ceva…? De ce mai bați la ușa mea?😏🔜🔥 #laușamea🚪 Bronze by @dariaroom

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) on

“Scuze, nu sunt hater, dar prea mult machiaj”

“Offff. Și tu ai început ca toate, cu sânii și fundul pe afară? Păcat că se duce naturalețea și ce e frumos! Industria strică omul frumos” , sunt doar câteva dintre comentariile certărețe ale fanilor.

Ajunsă la 17 ani, artista s-a reinventat și a cucerit topurile, iar imaginea ei este una de femeie fatală, chiar dacă nu este încă majoră.

Cleopatra Stratan  s-a născut pe 6 octombrie 2002, la Chișinău, în Republica Moldova. Cleo este fiica cântărețului Pavel Stratan. Primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani”.

Cleopatra Stratan deține 6 recorduri mondiale. A revenit pe scena muzicală românească în 2017 după câțiva ani de pauză intr-o colaborare alături de fratele Cezar Stratan la melodia „MAMI”, anul următor a lansat piesa „Te las cu inima” care s-a bucurat de un real succes.

Cea mai recentă piesă a sa se numește ”Eu m-am pierdut” sși a fost lansată în acestă lună.

Publicat: 10 Dec. 2019, 13:28 Vedete
Pe aceeași temă