Cel mai sexy ”bunicuț”! Are 22 de copii făcuți cu 21 de mame! Galerie FOTO amețitoare cu ”tipul care-ți seduce bunica”

Publicat: 21 Dec. 2019, 09:14 Vedete

Este vorba despre un bărbat de culoare care a primit denumirea de ”bunicuțul sexy” pe rețelele de socializare. Irvin Randle are 56 de ani, dar a reușit să pună pe jar femeile!

”Bunicuțul care-ți seduce bunica” face foarte mulți bani cu ajutorul imaginii pe care o are în societate. E ”strong”, arată bine și pozează la fel de bine, potrivit abikenews.com.

Este arătos, iar oamenii – femeile, în special – nu i-au dat mai mult de 45 de ani. În prezent este tătic! Irvin Randle are 22 de copii – 12 fete și 10 băieți, copii făcuți cu 21 de ani. De asemenea, are și un nepoțel! Familia este enormă, dar și banii pe care îi câștigă sunt destui!

În urmă cu câțiva ani, bărbatul nu era atât de cunoscut pe rețelele de socializare, dar în prezent este tare apreciat de publicul larg care îl urmărește. Până la sfârșitul anului 2016, el lucra ca profesor la o școală elementară din Houston, Texas.

Viața sa s-a schimbat în momentul în care au fost postate pe rețelele de socializare niște imagini cu el, la vârsta de peste 50 de ani, în care apărea îmbrăcat tinerește, sexy și la modă.

Surs foto: Facebook Irvin Randle

Publicat: 21 Dec. 2019, 09:14 Vedete
Pe aceeași temă