Cel mai cunoscut playboy italian, Maurizio Zanfanti, a murit in timp ce facea sex

Publicat: 02 Oct. 2018, 18:25 News 3

Anuntul a fost facut in presa italiana si toate domnisoarele care il adorau sunt in doliu.

Cel mai cunoscut playboy italian, Maurizio Zanfanti, a murit. Poreclit Zanza, a fost cunoscut ca fiind cel mai tare playboy din Italia, dar nu numai. Era faimos în Europa pentru cuceririle sale amoroase. Zanza sustinea ca reusea sa intretina relatii cu 200 de femei, pe an. Acestea aveau diferite nationalitati si le agata oriunde mergea.

Cel mai cunoscut playboy italian, Maurizio Zanfanti, a murit in timp ce facea dragoste cu o romanca. A murit in noaptea de marti spre miercuri, saptamana trecuta. Acesta intretinea relatii intime cu o tanara de 25 de ani. Fata este romanca.

Zanza era destul de activ sexual pentru varsta lui de 63 de ani.

Cel mai cunoscut playboy italian, Maurizio Zanfanti, a murit

Cel mai cunoscut playboy italian, Maurizio Zanfanti, a murit in timp ce facea sexPotrivit corriereromagna.it, Zanza s-a întâlnit cu tânăra româncă. Au mers cu mașina în zona Pradella, din Rimini. Au făcut sex în mașină și brusc, în jurul orei 2:00 dimineața, barbatului i s-a făcut rău.

Cel mai cunoscut playboy italian, Maurizio Zanfanti, a murit in timp ce facea sexRomânca a sunat la serviciul de urgențe 118. Din păcate, Maurizio Zanfanti a murit în urma unui stop cardiac. Trupul neînsuflețit al lui Zanza a fost dus la morgă.

Zanza a devenit un playboy la finalul anilor ’70. Agata turiste, apoi a trecut si la localnice. In ultimii ani, Zanza se cam saturase de aventuri. Cu toate astea, nu refuza nicio partida. Barbatul ar fi facut dragoste cu peste 6.000 de femei.

Cel mai cunoscut playboy italian, Maurizio Zanfanti, a murit in timp ce facea sex„Câte femei am sedus? Dat fiind că am activat în domeniu 35 de ani, ar putea fi vreo 6.000”, spunea el.

„Cred că am făcut mai multă promovare turistică pentru Rimini decât sute de agenții”, se lăuda Don Juan-ul italian.

Publicat: 02 Oct. 2018, 18:25 News 3
Pe aceeași temă