Cel mai cunoscut donator de sperma din lume doneaza de 5 ori pe luna si are relatii sexuale cu multe cliente

Publicat: 18 Dec. 2018, 20:13 Life

Cel mai "popular donator de sperma din lume" care a reusit sa lase insarcinate 18 femei s-a oferit sa vina in Marea Britanie pentru ajutor.

Cum multe femei din Marea Britanie au probleme in a concepe un copil, Kyle Gordy, in varsta de 27 de ani, s-a oferit sa le ajute sa ramana insarcinate, iar costul va fi doar biletul de avion.

„Daca cineva din Marea Britanie are nevoie de servicile mele, sunt fericit sa calatoresc pana acolo. As merge oriunde ca sa pot ajuta femeiel, in afara de Korea de Nord sau orice zona de razboi”, conform Mirror.

Kyle a decis sa-si doneze sperma dupa o serie de relatii esuate, care l-au convins ca nu este genul de om care sa stea intr-o relatie, insa are acea „nevoie primara” de a procrea.

Asa ca si-a facut o pagina de Facebook in 2014 in care isi ofera serviciile, iar prima sa incercare a dus la o sarcina sanatoasa iar cererea pentru sperma lui a crescut de atunci.

Kyle a spus: „Sunt un barbat foarte, foarte popular. Sunt extrem de solicitat. Nu pot sa ajut pe toata lumea dar de obicei donez pentru 2 sau pana la 5 femei pe luna.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Dec. 2018, 20:13 Life
Pe aceeași temă