9 din 10 angajati fac sex cu colegele lor, chiar in timpul orelor de program. Unde au loc de obicei clipele de amor si.. CE FAC!

Publicat: 30 ian. 2018, 21:20 Autor: madalina m. Life

O statistica a ajuns sa ii socheze pe angajatori, dupa ce s-a aflat ca foarte multi dintre cei care lucreaza pentru ei fac sex chiar in timpul orelor de program.

9 din 10 angajati se bucura de o aventura la locul de munca, cel putin asta sustin specialistii din Marea Britanie. Acestia au realizat recent o statistica in acest sens, dar rezultatele au ajuns sa socheze.

Foarte multi angajati au marturisit ca fac sex cu colegele lor la munca si nu s-au ascuns sa recunoasca toate acestea. Relatiile amoroase de acest tip nu sunt insa privite cu ochi buni si de catre sefi.

9 din 10 angajati fac amor cu colegele lor, chiar in timpul orelor de program

Statistica realizata de catre specialistii din Anglia a mai aratat si ca aproximativ 17% dintre angajati, barbati si femei, au o relatie amoroasa la locul de munca si fac sex chiar in timpul orelor de program.

De cele mai multe ori, clipele de amor decurg in locuri precum salile de sedinte, in bucataria de la birou, in baie, pe scari sau chiar si in camerele speciale de depozitare, in care de cele mai multe ori e adusa papetaria.

Totodata, aventurile amoroase de acest tip au loc atat intre colegi, cat si intre cuplurile care lucreaza la aceeasi firma. Acestia nu s-au ascuns cand a venit vorba sa recunoasca felul in care fac sex la birou.

9 din 10 angajati fac amor cu colegele lor, chiar in timpul orelor de program

Aceeasi statistica a mai arata si ca 90% dintre angajati au facut sex la munca, de cele mai multe ori fiind starniti de ideea ca in orice clipa ar putea sa fie prinsi. Acest factor a fost prezent in aproape toate marturiile.

In plus, pentru a obtine aceste rezultate, au fost chestionati 20 de mii de angajati din Marea Britanie, de la diverse companii. 26% dintre cei care formeaza un cuplu cu o persoana cu care si lucreaza au marturisit ca isi incuie biroul pentru a face sex.

13% dintre angajati au mai povestit ca au facut sex in baia de la serviciu, pe cand alti 5% au avut parte de clipe patimase chiar in lift. De cele mai multe ori aceste episoade amoroase s-au petrecut intre colegii care lucrau pana tarziu, peste program, si se bucurau de faptul ca intregul birou a ramas pustiu.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 30 ian. 2018, 21:20 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă