Cea mai periculoasă poziție sexuală! Și tu o practici și nu știi la ce pericol URIAȘ te expui!

Publicat: 15 nov. 2019, 11:53 Autor: Elena General
Cea mai periculoasă poziție sexuală! Și tu o practici și nu știi la ce pericol URIAȘ te expui!

Sexul place tuturor , dar, dacă nu e practicat în condiții de siguranță se poate ajunge la urgență sau chiar pe masa de operație a chirurgului.

Potrivit unui studiu realizat de un grup de oameni de ştiinţă din Brazilia, ”femeia deasupra” a fost desemnată cea mai periculoasă poziţie sexuală, prezentând mari probabilităţi de a provoca fracturi ale penisului, relatează independent.co.uk.

Această poziţie care place foarte mult femeilor a fost responsabilă de jumătate din cazurile de fracturi ale penisului tratate în trei spitale, potrivit cercetătorilor brazilieni.

Oamenii de ştiinţă au precizat că fractura poate fi provocată de faptul că femeia controlează penisul cu întreaga ei greutate corporală, nefiind posibil ca ea să întrerupă această mişcare, pentru că, în cazul unei „penetrări greşite”, vătămarea şi durerea sunt minore în cazul femeii, dar puternice în cazul bărbatului. Astfel, poziţia sexuală ”femeia deasupra” a fost cauza a peste 29% dintre fracturi de acest tip. Pe de altă parte, poziţia misionarului a fost desemnată cea mai sigură.

Autorii studiului au examinat, pe o perioadă de 13 ani, dosarele a 44 de bărbaţi care au avut nevoie de îngrijiri medicale în trei spitale din oraşul Campinas, Brazilia, în cazul cărora exista suspiciunea de fractură de penis. 42 dintre aceste cazuri au fost confirmate de doctori. Potrivit studiului, 28 de fracturi s-au produs în timpul unui act heterosexual, patru, în timpul unui act sexual între persoane de acelaşi sex, şase, în timpul unei stimulări manuale realizate de partener, iar în patru cazuri circumstanţele au rămas neclare.

Jumătate dintre pacienţi au spus că au auzit un zgomot asemănător producerii unei fisuri, senzaţia de durere apărând după accident. Cei mai mulţi dintre ei au ajuns să primească ajutor medical în următoarele cinci-şase ore. ”Studiul nostru susţine faptul că actele sexuale care implică poziţia «femeia deasupra» prezintă cele mai mari probabilităţi de a provoca fracturi ale penisului”, se arată în cercetarea citată.

Studiul a apărut în publicaţia Advances in Urology.

Publicat: 15 nov. 2019, 11:53 Autor: Elena General
Pe aceeași temă