Ce spun femeile dupa ce au facut sex anal! 10 declaratii uluitoare ale acestora: cum s-au simtit dupa aceasta experienta

Publicat: 14 Feb. 2018, 14:06 News 1
Ce spun femeile dupa ce au facut sex anal! 10 declaratii uluitoare ale acestora: cum s-au simtit dupa aceasta experienta

Sex anal, sex normal, sex oral…

Indiferent de felul in care decizi sa-ti ”hranesti” hormonii, sexul este problema ta si numai a ta. Despre aceste probleme au vorbit 10 dintre cele mai curajoase femei din lume, care povestesc lumii ce au simtit dupa si in timpul unei partide de sex anal.

Ce spun femeie dupa ce fac sex anal? 10 declaratii uluitoare

1. Personal nu mi-a placut deloc experienta pe care am avut. M-a durut foarte rau. Permanent am simtit ca am ceva in stomac. In fiecare secunda imi doream sa se opreasca, dar mi-a fost teama sa-i spun pana nu m-a intrebat el cum sunt!” – Michelle, 24 de ani.

2. ”Prima data cand am facut sex anal a fost un accident. Penisul partenerului meu a alunecat si penetrarea a avut loc in alta parte decat era… programat. A fost ciudat, derutant. Reactia lui a facut toti banii… a spus ”oops” si a trecut mai departe” – Bridgette, 25 de ani.

3. ”Sexul anal este fenomenal. Este o metoda minunata de a-ti pipera viata sexuala, insa este important sa fii 100% convinsa ca vrei” – Melissa, 30 de ani.

4. ”Prima ora cand am facut sex anal am avut un partener cu dimensiuni considerabile. Trebuie sa recunosc ca nu a fost foarte confortabil. Ulterior, am avut aceeasi experienta cu tipi care avea penisul mai mic. A fost mult mai bine. Asadar, in cazul sexul anal mare nu este neaparat si bine” – Samantha, 28 de ani.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Feb. 2018, 14:06 News 1
Pe aceeași temă