Ce probe au găsit polițiștii în casa Cristinei Țopescu! Au sigilat vila de urgență

Publicat: 16 Jan. 2020, 09:32 News

Vila jurnalistei Cristina Țopescu a fost sigilată de către anchetatori. În cursul acestei zile, jurnalista va fi incinerată.

În urmă cu câteva zile, Cristina Țopescu (59 ani) a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni. În vilă, anchetatorii au mai găsit și doi câini morți, alți patru fiind în viață.

Oamenii legii au decis să sigileze vila Cristinei Țopescu. Aceștia ar investiga o posibilă crimă. Dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Corpul omului de televiziune fiind găsit într-o stare avansată de putrefacție, nu a putut fi făcut expertiza medicală așa cum trebuie. A fost necesară și o verificare toxicologică, căci în stomacul ei au fost găsite urme de medicamente.

Potrivit Cancan, vila jurnalistei a fost sigilată. Neavâd un raport medico-legal, oamenii legii au luat această decizie. Chiar dacă pare că este o moarte naturală, este posibilă și existența unei crime.

Imobilul va rămâne securizat până când raportul medico-legal va fi unul oficial. Situația va rămâne incertă încă aproximativ trei săptămâni.

Publicat: 16 Jan. 2020, 09:32 News
Pe aceeași temă