Ce patesc femeile care nu fac suficient sex! Vestea le va soca pe doamne si domnisoare, iar efectul secundar e vizibil imediat in zona intima

Publicat: 19 ian. 2018, 15:59 Autor: madalina m. Life

Acest lucru a fost anuntat in urma unui studiu realizat de catre o clinica din Statele Unite ale Americii.

Femeile care nu intretin suficient de multe relatii amoroase ar putea avea de suferit. Efectele secundare pe care femeile care nu fac suficient sex le resimt sunt socante, iar de multe ori acestea ar putea experimenta senzatii neplacute, care in timp pot duce la afectiuni mult mai grave.

Totodata, de aceasta problema ar putea fi afectate si femeile care s-au confruntat in trecut cu cancer la san si au primit tratament pentru a combate aceasta maladie ingrozitoare.

Ce patesc femeile care nu intretin suficiente relatii intime

Desi efectele secundare rezultate din lipsa de sex par de speriat, aceasta afectiune e una care poate fi tratata. Medicii de la „Mayo Clinic”, din Minnesota, Statele Unite ale Americii sunt de parere ca in timp, peretii vaginali incep sa se subtieze.

Din aceasta cauza apare si o afectiune numita „atrofiere vaginala”, cu care femeile de toate varstele se pot confrunta. Totodata, si femeile care au ajuns la menopauza pot avea aceasta problema, daca nu au suficient de multe relatii intime.

Asta deoarece odata ajunse la menopauza, femeile pierd din estrogenul natural pe care pana atunci corpul lor il producea. Odata cu disparitia treptata a acestui hormon, e redusa si elasticitatea pielii, in toate zonele.

Ce patesc femeile care nu intretin suficiente relatii intime

Printre efectele secundare pe care femeile le pot simti, odata cu aparitia „atrofierii vaginale” sunt senzatii de mancarime, dificultati la urinat, senzatii puternice de arsura, dar si dureri foarte mari in timpul actului amoros.

Cheia in combaterea acestei afectiuni pare sa fie exact o viata amoroasa regulata. Si medicul Louise Mazanti, din Londra, a fost de parere ca e foarte important ca femeile sa nu neglijeze de cate ori ajung in dormitor.

„E vital pentru sanatate ca femeile sa intretina relatii sexuale constant. De multe ori doamnele si domnisoarele spun ca nu fac asta pentru ca nu au un partener, dar e o prostie. Acest lucru nu inseamna ca nu pot sa isi acorde chiar ele atentie pe plan sexual”, a povestit Louise Mazanti.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 19 ian. 2018, 15:59 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă