EXCLUSIV | Ce fel de relație caută Dinu Maxer după divorțul fosta soție + Ce spune acum despre Deea Maxer

Publicat: 31 mai 2023, 13:51 Autor: Dora Bazavan Vedete

De când este divorțat și burlac, cum se spune, Dinu Maxer experimentează și își trăiește viața din plin. Artistul a venit neînsoțit, mai precis singur, la petrecerea Elle de luni seară, și și-a clătit ochii bine de tot cu toate influencerițele prezente la eveniment.

Maxer ne-a povestit pentru Ciao.ro că nu îi plac relațiile pasagere și nu caută așa ceva, dar se bucură totuși de statutul de bărbat single.

Ce fel de relație caută Dinu Maxer după divorțul fosta soție

“Nu îmi plac relațiile pasagere, nu caut așa ceva! Dacă am plecat cu o fată din club, în prima seară doar am pupat-o și urmează să ne cunoaștem mai bine! Nu sunt genul! Nu îmi place! Vreau să o cunosc! O relație trebuie savurată, nu trebuie mâncată, ca la fast-food. Mă bucur deocamdată de statutul de bărbat singur și descopăr lucrurile de single, pe care le uitasem, mă distrez, călătoresc…”, a povestit Maxer, cu zâmbetul pe buze si ușor nostalgic.

Ciao.ro a relatat în premieră faptul că Dinu Maxer l-a cunoscut pe iubitul Deei Maxer, Robert Drilea la un eveniment, acolo unde foștii soți au prezentat împreună. Se pare că artistul se bucură pentru fericirea fostei soții și pentru noua ei relație.

În ce relații a rămas cu fosta soție, Deea Maxer

“E totul super ok, mă bucur că a găsit pe cineva care să îi umple acel gol pe care îl caută! A fost un moment în care mă durea că era sigură, fiindcă imediat eu am găsit-o pe Ada cu care am avut o relație foarte mișto, intensă, și o vedeam pe Deea că nu are pe nimeni. Sunt ok împreună, îmi place! Mă bucur și o să accept, cum se zice, o relație în care ea e fericită, fiindcă fericirea ei se răsfrânge asupra copiilor și așa e important!

Ceea ce nu înțelege lumea este că noi ne-am despărțit de mult timp. Noi nu suntem despărțiți de când am semnat actul de divorț și de când ați aflat voi! Ruptura este de foarte mult timp! Cel puțin în sufletul Deei este de undeva de pe la sfârșitul lui noiembrie. Este firesc ca după 5 luni să se dedice unei alte relații! Iar la mine a fost nu neapărat o evadare cât o…cum se numesc relațiile astea? Relații pansament”, a mărturisit Dinu Maxer, extrem de sincer și corect.

Publicat: 31 mai 2023, 13:51 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă