Ce ajunge de la 0 la 100 în doar două secunde? Cântarul Ritei Mureșan! Creatoarea de modă este de nerecunoscut după ce a luat proporții

Publicat: 25 Jul. 2020, 22:35 Vedete

Ce s-a întâmplat cu Rita Mureșan? Creatoarea de modă s-a îngrășat enorm și este aproape de nerecunoscut!

Rita Mureșan s-a cam retras din lumina reflectoarelor de o bună perioadă, iar pe paginile de socializare postează foarte rar imagini cu ea. Surse din anturajul creatoarei de modă spun că aceasta s-ar fi îngrășat enorm și nu mai reușește să slăbească așa cum își dorește!

Rita a piedut lupta cu kilogramele, ajungând să cântărească acum peste 100 de kilograme, poartă din nou haine largi ca în 2012 – 2013, iar la față s-a rotunjit!

În trecut, mai exact în 2014, designerul reușise să-i lase pe toți cu gura căscată când și-a făcut apariția, la evenimentele mondene și la emisiuni tv, cu o siluetă de invidiat! Ea reușise să “topească” 40 de kilograme, de la 103 la puțin peste 60! La vremea respectivă, se zvonea că Rita și-ar fi făcut intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, însă ea declara că a slăbit atât de mult cu ajutorul “terapiei cu îngeri”, pe care o urmează și pe care o promovează în seminarii, și cu o dietă echilibrată.

Rita Mureșan slăbise 40 de kilograme

„I-am dat poruncă organismului meu, până la ultima celulă, ca să slăbească. Deşi cei care mă cunosc ştiu că eu nu ţin ranchiună, am făcut pace cu toată lumea din jur şi am acceptat trecutul. Mai am de lucru la iertarea mea. Toată lumea mă întreabă cum am slăbit. Vă spun că nu am avut o reţetă anume. Le-am ţinut pe toate, am făcut tot şi ceva din astea a mers. Aaaaa, pot să spun că de câteva luni am renunţat la carne şi că mănânc doar peşte şi fructe de mare, care îmi plac mai mult. Poftesc uneori la carne. Dar nu cred că este din alimentaţie. Înainte să merg în Peru (n.r. unde vedeta a povestit că a stat zece zile izolată într-un grup de şamani, pentru a se regăsi) am mâncat 40 de zile doar frunze şi am pus pe mine 10 kilograme. Cred că după ce accepţi ceea ce se întâmplă cu tine şi nu mai lupţi cu înverşunare, nu mă ţii diete, organismul se regleză de la sine. Indiferent de credinţele spirituale ale fiecăruia, dieta impune ca înainte de fiecare masă, stând în faţa farfuriei, persoana respectivă să aibă un ritual spiritual, să se gândească la lucruri frumoase, să îşi spună că iartă greşelile celorlalţi, dar se iartă şi pe sine. Că este împăcată cu ceea ce are prin darul divin – viaţa însăşi, şi să accepte cumpătarea ca o alegere echilibrată în viaţă”, explica Rita Mureşan, în urmă cu câțiva ani, în presă.

Rita nu s-a apucat de dietă

Din păcate însă, Rita Muresan și-a luat adio de la silueta de invidiat, ea revenind la numărul de kilograme din 2013, se pare. “Rita s-a îngrășat mult, din acest motiv nici nu se mai afișează atât de des sau mai postează imagini cu ea. Gătește foarte mult și foarte bine. Ea este fericită și liniștită, chiar dacă s-a îngrășat. S-a consumat o perioadă pe timpul autoizolării, mai ales că una din fiice n-a fost lângă ea fizic, însă acum e bine. Rita este o persoană extrem de ambițioasă și dacă-și propune să slăbească va reuși. Să nu uităm că a mai reușit o dată. Însă acum pare că se simte bine în pielea ei, pentru ea contează mai mult să fie bine în suflet și psihic, să aibă un echilibru, și mai puțin aspectul fizic sau numărul de kilograme”, susțin surse din anturajul creatoarei de modă.

 

Publicat: 25 Jul. 2020, 22:35 Vedete
Pe aceeași temă