Cum și-a mărit Mihai Trăistariu veniturile în timpul pandemiei: ”Am făcut un gest extrem”

Publicat: 04 Dec. 2020, 12:56 Vedete

În perioada pandemiei, majoritatea vedetelor din România au avut de suferit din punct de vedere financiar. Mihai Trăistariu la fel ca alte personalități cunoscute de la noi din țară a găsit alte metode pentru a face bani.

Este cunoscut faptul că Mihai Trăistariu pe lângă cariera sa muzicală, s-a apucat de câțiva ani și de afaceri imobiliare. Artistul deține mai multe locuințe pe care le închiriază, dar, în ultima vreme, nici veniturile din chirii nu au mai fost suficiente.

Ce gest extrem a făcut Mihai Trăistariu pentru a-și mări veniturile în timpul pandemiei

Trăistariu și-a vândut recent una dintre locuințe pentru a mai scăpa de datoriile pe care le are la bănci.

„Eu deja am făcut un gest extrem, mi-am vândut una dintre locuinţe şi tot panicat sunt, pentru că aveam 20.000 de lei rată pe lună la bancă. Şi dacă mergeam în ritmul în care mergeam înainte era ok, mă descurcam, dar cu pandemia asta s-a blocat toată viaţa mea şi atunci am fost nevoit să-mi vând un apartament şi aşa am redus rata la 6.000 de lei pe lună. Măcar atât am putut, din ianuarie o să încerc să îmi amân ratele pentru că iarăşi mă sperie restricţiile astea, sunt blocat”, a spus Trăistariu în cadrul unei emisiuni televizate.

Mihai Trăistariu, despre cel mai jenant moment din viața lui

Artistul, fără nicio reținere și la fel de sincer așa cum și-a obișnuit fanii a spus totul despre experiența jenantă prin care a trecut în copilărie: „În clasa a VIII-a, terorizat și înspăimântat de profa de franceză ( Florea o chema 🤣🤣🤣 ) am facut caca pe mine și am stat toată ora așa”, a scris Mihai Trăistariu pe contul lui oficial de Facebook.

„Până în clasa a VIII-a nu am înjurat niciodată și nu am pronunțat vreun cuvânt vulgar. În clasa a IX-a, încă din primele zile … noii mei colegi, ca să mă integreze, mă învățau să pronunț cele mai mari prostii din lume și radeau cate 3 zile de asta. 

Într-a IV-a am cerut-o în căsătorie pe colega mea. Monica o chema. I-am trimis un bilet printre rânduri, de la coleg la coleg … Biletul n-a mai ajuns la Mona. Tovarășa învățătoare l-a citit în fața clasei: «Mona, vrei să te căsătorești cu mine? Câți copii vrei să avem? Tu mă iubești… că eu te iubesc?» Mona a început să plângă de rușine iar pe mine m-au tuns zero. Aveam 10 ani”, a spus Mihai Trăistariu, la un moment dat.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 04 Dec. 2020, 12:56 Vedete
Pe aceeași temă