Caz SOCANT in Oradea! A aplicat pentru un post de asistenta medicala si a primit o propunere pentru a intretine relatii sexuale

Publicat: 07 Nov. 2018, 15:33 Life

O tanara a ramas stupefiata dupa ce a depus CV-ul pentru un job de asistenta medicala. Nici prin cap nu i-a trecut ce raspuns avea sa primeasca.

Aceasta a vrut sa se angajeze la o clinica privata, prin urmare s-a hotarat sa-si incerce norocul si a depus CV-ul. Anuntul l-a gasit pe platforma Olx.ro.

In urma respectivului anunt, clinica privata cauta pentru angajare asistenti medicali, asa ca tanara n-a stat prea mult sa se gandeasca si a depus CV-ul.

Insa mare i-a fost mirarea cand in loc de un raspuns pe baza informatiilor solicitate, Timea N. a primit o propunere pentru a intretine relatii sexuale platite.

A aplicat pentru un post de asistenta medicala si a primit o propunere pentru a intretine relatii sexuale

Caz SOCANT in Oradea! A aplicat pentru un post de asistenta medicala si a primit o propunere pentru a intretine relatii sexuale

Imediat dupa aceea, oradeanca s-a hotarat sa faca public mail-ul compromitator, postandu-l pe grupul de Facebook „Oradea suntem noi”, avand titlul „Mi-e scarba”.

Dupa cum era de asteptat, reactiile de indignare si dezgust au inceput sa apara, printr-o serie de comentarii precum „Cu siguranta nu este un om de afaceri. Un om de afaceri care se respecta nu are asemenea vocabular si nu foloseste o asemenea abordare. Un infect libidinos”.

Se pare ca Timea nu este singura femeie care a primit astfel de propunere, mai multe recunoscand ca au trecut prin acelasi tratament.

Publicat: 07 Nov. 2018, 15:33 Life
Pe aceeași temă