Caz șocant în Iași! Un primar este acuzat că a dat 100 de lei unui proxenet pentru a fac sex cu minore chiar în primărie!

Publicat: 17 ian. 2020, 11:31 Autor: Andreea Voicu News

Un caz șocant a avut loc într-o primărie din Iași. Un bărbat, primar, este acuzat că ar fi întreținut relații intime cu minore. În prezent, încă este deschis dosarul.

Este vorba despre Primarul Mogoșești Siret. Bărbatul a fost nevoit să dea o declarație în calitate de martor într-un dosar penal de trafic de minori.

Potrivit Antena 3, Damian Butnariu, primarul, a mărturisit că a făcut sex cu două minore care erau traficate. Întreaga scenă s-a petrecut chiar în sediul instituției publice.

În dosarul respectiv apar detalii uluitoare. Se pare că mai mulți proxeneți periculoși și Pașcani au dosar deschis pentru trafic de carne vie. Aceștia sunt acuzați că au racolat 12 fete în perioada 2007-2009, o parte fiind minore.

Primarul, însă, a ajuns în vizorul anchetatorilor, după ce o tânără în vârstă de 17 ani pe nume Diana, care s-a căsătorit între timp, a depus o plângere împotriva lui Adrian Buduroi, proxenetul. Ea și sora ei ar fi fost răpite. În dosar mai scrie faptul că primariu și-a menținut declarația și la proces.

Publicat: 17 ian. 2020, 11:31 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă