Câți bani a pierdut din cauza pandemiei cel mai prolific actor din România

Publicat: 14 mai 2020, 18:57 Autor: Maria Apostol Vedete

Lui Pavel Bartoș i-a priit din plin perioada izolării. S-a descoperit mai bine atât pe el cât și pe familia sa, și s-a bucurat din plin de timpul petrecut cu fetele lui. Ce idei i-au venit de când stă acasă și ce spune despre el, aflați din cel mai sincer interviu cu Pavel Bartoș, pe care vedeta ni l-a acordat cu atâta pozitivitate pentru CIAO.RO!

Cum e viața în izolare pentru Pavel Bartoș? Faci ceva acum din ce nu obișnuiai să faci înainte? Ți-ai decoperit noi veleități în aceste 2 luni de stat acasă?

 Viața în izolare e frumoasă! Am avut timp să stau cu a mea familie, să mâncăm împreună, să ne jucăm. Am stat de vorbă cu prietenii foarte des. Am fost aproape de oamenii care mă urmăresc în online.

Noi veleități – latura tehnică! Am învățat enorm de multe lucruri tehnice, ca toți ceilalți artiști am încercat să mă regăsesc în online, dar m-am lovit de foarte multe.

Spre exemplu, am lansat o provocare muzicală – stai acasă și cântă, care a avut câteva episoade: una cu ai mei colegi de la teatru, alta cu cei de la Românii au talent, alta specială pentru 1 mai cu unii dintre cei mai cunoscuți bucătari! Tare faine toate.

Totodată, am lansat o serie de interviuri altfel! Chiar în primul dintre acestea, Smiley a spus că marele meu defect este că sunt o persoană atehnică. Recunosc!

Iar de curând am lansat și primul episod din „Casa de Pavel”. Nu vă spun decât că am plecat în Hawai, pentru mai multe detalii mai bine vedeți episodul!

Ți-a dat coronavirusul ăsta multe planuri peste cap? Ai anulat multe proiecte și spectacole? Ai gaură mare în buget, ți-ai făcut vreun calcul în acest sens?

O gaură în buget a creat tuturor artiștilor din România – s-au anulat concerte, spectacole, evenimente. Dar, pentru mine mai important este sănătatea mea și a celor dragi mie. Restul le mai recuperăm!

Ce părere ai despre această pandemie? Te-a speriat puțin coronavirusul?

 Atunci când la nivel mondial se iau atâtea măsuri de precauție, atâtea restricții, nu ai cum să nu te panicheze puțin. Dar am încercat să mă informez cât mai corect pentru a găsi cele mai bune opțiuni în ceea ce mă privește pe mine și familia mea și a ieși sănătoși din această perioadă.

În cazul meu, am încercat să văd partea plină a paharului: m-am bucurat 2 luni, din plin, de a mea familie.

Cu cine ai comunicat cel mai des din izolare?

În mod paradoxal, cu toți am vorbit, cred că de 300% mai mult: de la ai mei colegi de la teatrul Odeon, la prietenii mei. Dorința de a comunica și dorul de prieteni, oameni și de interacțiune umană este foarte mare.

Evident că și cu Smiley am ținut legătura foarte des. Am fost și live, împreună, pe social media!

Cum e să stai acasă cu 3 fete, un câine jucăuș și o soție? Mai poți?

 Sunt un răsfățat, cum să nu mai pot? Această perioadă mi-a încărcat bateriile și îmi place să văd partea pozitivă a lucrurilor: am avut timp pentru familie, cum nu am avut de multă vreme.

Care sunt activitățile voastre preferate în această perioadă și cine te solicită cel mai mult acum?

Cel mai important – petrecem timp împreună: facem teme, lucru pe care eu nu prea îl apucam pentru că veneam târziu de la teatru. Am descoperit că avem multe jocuri în casă, precum Jenga/Twistter/Nu te supăra, frate. Ne-am distrat și când filmam pentru materialele video pe care le-am lansat pe YouTube în această perioadă. Nu poți vorbi despre solicitare când te simți bine și petreci un timp atât de frumos.

Ce îți place să faci când ești acasă?

 În această perioadă am recuperat și somnul și cititul și sportul. Mi-am făcut timp pentru toate, acum când nu mai aveam graba de a ajunge de la o activitate la alta și nici presiunea de a mă trezi foarte devreme. Ți-am spus că îmi place să văd partea pozitivă a unei perioade dificile.

Ești gurmand? Gătești? Te-ai îngrășat în perioada asta? Ai mâncat mai mult decât de obicei? E cam tentant să faci asta când stai mai mult acasă!

Eu sunt un norocos: soția mea gătește excelent și are grijă de ceea ce mâncăm. Am gătit și eu, așa este – de la paprikas de pui la supe sau ciorbe, în funcție de ce ne-am dorit în ziua respectivă.

Nu m-am îngrășat în această perioadă deoarece a fost momentul perfect să avem timp pentru a mânca la timp, pentru a avea 3 mese pe zi, la ore fixe. Când aveam spectacole, eram mereu pe grabă și ajungeam târziu acasă așa că nu puteam avea grijă de aceste detalii.

A fost primul 1 mai în care ai stat acasă, după mulți ani cred, dar te-ai filmat în momente amuzante în mașină. De unde ai atâta energie și talent? De unde îți iei această doză zilnică?

Sunt un norocos al sorții: cu 3 fetițe, nu am cum să mi se întâmple altfel. Toate trei sunt niște firi foarte sociabile și jucăușe, așa că ne completăm. Acum având atât de mult timp unii cu alții, am avut și timp să ne jucăm. Și eu pot spune cu mâna pe inimă că-mi va fi dor de această perioadă în care am stat doar în familie. Mi-a plăcut sentimentul de a sta în fiecare seară cu familia la masă, să ne trezim împreună, să ne jucăm împreună.

Am descoperit jocuri la care nici nu ne gândeam, am vorbit enorm de mult unii cu alții. Da, ne-am cunoscut mai bine, mi-a făcut bine această perioadă, lăsând la o parte cauza a ceea ce ne-a împins să stăm acasă. Abia aștept să mă reîntorc la proiectele mele cu forțele refăcute. Și bineînțeles, un pic mai altfel. Voi încerca să prețuiesc și mai mult a mea familie, să-mi prioritizez mai clar acțiunile, ca să stau cât mai mult cu ai mei pentru că-mi face tare bine.

Ce nu știm încă despre Pavel Bartoș? Ce secrete ai tu și nu le-au aflat încă cei care te iubesc și te urmăresc?

Nu sunt o persoană secretoasă. De obicei, spun ceea ce gândesc și mă bucur de fiecare moment. În general, mă arăt așa cum sunt pentru că mă simt bine cu mine, tocmai din acest motiv cred că mă iubesc și cei care se uită la mine, pentru că sunt o persoană naturală.

Care este primul lucru pe care îl vei face după ce vom ieși din starea asta de carantină sau izolare la domiciliu și ce ți-a lipsit cel mai mult în perioada asta?

O să mă bucur mai mult de lucrurile care mi se păreau absolut normale înainte. O să mă plimb pe străzi și o să privesc totul cu mai multă atenție.

Ești nerăbdător să începi filmările pentru Românii au talent? Care a fost momentul tău preferat din emisiunea de la ProTV până acum?

Sunt nerăbdător să îmi văd colegii: pe Smiley, pe cei patru jurați și pe cei din echipa de Producție. După atât de multe sezoane am devenit o familie și muncim cu mare drag.

Nu aș putea numi un moment preferat, fiecare sezon mi-a adus la fel de mare bucurie. Dacă ne referim la sezonul 10, evident că mă gândesc la cele 2 golden buzz-uri pe care le-am apăsat alături de Smiley, dar și la bucuria pe care ne-au adus-o toți copiii care au urcat pe scenă și ne-au demonstrat cât de multe lucruri pot face cu pasiunea lor.

Ce ai fi vrut să faci până acum și nu ai reușit încă?

Mi-aș fi dorit să pilotez, îmi place foarte mult să zbor!

A existat vreun moment în viață ta care te-a pus în mare dificultate?

Cred că în viața fiecărui om există și momente frumoase și momente mai dificile. Important este să realizezi că viața merge înainte și că fiecare moment care pare mai dificil este o lecție. Așa am resimțit și eu și după fiecare lecție m-am maturizat și simt că am devenit omul care sunt astăzi.

Publicat: 14 mai 2020, 18:57 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă