De o bună bucată de timp, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt la cuțite. Au fost colegi la MasterChef, la Pro TV, au coborât apoi împreună în Bucătăria iadului (Hell’s Kitchen) la Antena 1, iar acum sunt la cuțite. Chefi la cuțite. Au noroc: cuțitele lor sunt supravegheate atent de un pistol. De fapt, de o Pistol. Gina Pistol este prezentatoarea show-ului, ai cărui jurați sunt cei trei chefi. Rampa lor de lansare a fost Pro TV-ul, de unde au plecat în 2014, urmând-o pe producătoarea Mona Segall, care și ea plecase la Antena 1. Cu notorietatea imensă câștigată la Pro, le-a fost simplu să revină pe sticlă la postul concurent al Pro TV-ului, Antena 1.
„Pentru mine, femeia nu e pentru cratiţă. Îmbrac-o frumos, plimb-o, du-o, fă copii cu ea!”
Cătălin Scărlătescu (45 ani) este singurul burlac dintre cei trei. Scărlătescu nu e doar un simplu burlac, ci este un burlac convins. La TV o face pe durul, o postură care îi vine ca o mănușă. Îi place să creadă că s-a născut în bucătărie. Și-a început ucenicia într-ale gătitului la vârsta de 17 ani și drumul care i s-a așternut în față a fost unul lung și anevoios. Până să ajungă să gătească a trebuit să care marfă, să facă curățenie, să curețe legume, adică să facă tot felul de munci necalificate. Însă, pentru că își dorea să ajungă într-o bună zi bucătar, a făcut mai întâi tot ce trebuia făcut pentru a rămâne pe lângă bucătărie.
De gătit, gătește oriunde, în casă, pe câmp, pe munte, în aer și așa mai departe, însă spune că există o mare diferență între a găti acasă și a găti la restaurant. Îi place să aibă ajutoare, îi place să aibă toate tigăile și ingredientele posibile atunci când gătește, ceea ce se întâmplă mai rar acasă și de fiecare dată în bucătăria echipată profesional a unui restaurant.