Cătălin Scărlătescu, despre drumul spre succes: „Cel mai greu și cel mai rău a fost…”

26 08. 2024, 10:49

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre cât de greu a fost drumul spre succes. Iată ce a mărturisit! 

Cătălin Scărlătescu a vorbit într-un interviu Viva despre drumul spre succes. Mai mult, juratul de la Master Chef a mărturisit ce ar fi devenit dacă nu alegea cariera de bucătar. 

Cătălin Scărlătescu, despre drumul spre succes 

„Cel mai greu a fost, efectiv, drumul. Pentru că a fost lung. Îi spuneam colegului și fantasticului meu frățior Dumitrescu: „Pe tine te-a pocnit televiziunea la 24 de ani. Pe mine m-a pocnit abia la 40 și ceva. 
Cel mai greu și cel mai rău a fost drumul. Dar asta a fost menirea mea, să muncesc. Noi, cei din generația 70-71, am fost pe muncă. N-aveam cum să păcălesc munca. 

În momentul de față, sunt o grămadă de chefi care o fușeresc. Știu să facă 3-4 farfurii, intră pe Google, rezolvă Google-ul tot, gata! O căutăm pe Jamila, reușim să facem orice prăjitură. În primii ani, nu exista Google. Am avut cărți, mi-am cumpărat o grămadă de cărți. Eu am început cu nomenclatorul de la ONT cu copertele roșii, și acum îl am pe acasă pe undeva, plin de grăsime, de unsoare, de untdelemn…”, a spus el pentru sursa citată.

Are o relație specială cu bunica 

Bunica lui este ca o mamă pentru el, Juratul de la Master Chef povestește despre importanța pe care bunicii o au în viața celor născuți în anii 70.

„Pentru mine, bunica a fost cam aproape totul. Cei născuți în anii 70, cum sunt eu, au fost foarte apropiați de bunici. Toți din generația noastră au trăit doar cu bunicii. Vă spun sincer că respectul nostru pentru bunici a fost imens. De fapt și de drept, ei au fost părinții noștri. Pentru că, la momentul respectiv, părinții se duceau la muncă. Nu existau bone filipineze, nu existau bone thailandeze. Erau niște unități care se numeau creșe și te duceai și mai lăsai copilul acolo. Dar nu, cei mai mulți copii am trăit cu bunicii.”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Ar fi fost somelier

Pasiunea pentru vin l-ar fi îndreptat pe chef spre meseria de somelier, dacă nu ar fi ales bucătăria. 

Dacă n-aș fi fost bucătar, cred că mi-ar fi plăcut să fiu somelier. Sunt un mare, mare fan al vinului. Îmi place vinul din toate punctele de vedere. Nu neapărat să beau vin, cât să înțeleg vinul. Nu sunt 
fan al vinului de buturugă, sunt fan al vinului care are o poveste în spate, o poveste fantastică.”, a mai adăugat el.

Sursă foto: social media