Cătălin Moroșanu, despre experienţa de la Survivor: „Nu mai există atracție sexuală când tu nu ai ce să mănânci”

Publicat: 09 Jun. 2021, 14:31 Vedete
Cătălin Moroșanu, despre experienţa de la Survivor: „Nu mai există atracție sexuală când tu nu ai ce să mănânci”

Cătălin Moroșanu a vorbit recent despre experienţa de la „Survivor România”. Celebrul sportiv a mărturisit faptul că emisiunea a fost cel mai dificil concurs la care a participat vreodată.

Cătălin Moroşanu a făcut parte din echipa Faimoşilor, iar pe tot parcursul competiţiei a dat tot ce a avut mai bun pe traseu. Din nefericire, din cauza unor probleme de sănătate, sportivul a fost nevoit să părăsească competiţia şi să se întoarcă în România.

La câteva luni de când a părăsit emisiunea, Cătălin Moroșanu a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut declarații neaşteptate despre concursul din Republica Dominicană.

Pe cine vede Cătălin Moroșanu căștigător la ”Survivor România”

În cadrul interviului cu Cătălin Măruţă, sportivul a dezvăluit şi cine crede el că va fi marele câştigător al competiţiei.

”Aș vrea să câștige Marius Crăciun! Să mai câștige și ăia buni! Eu eram bătrânul de la Survivor, îmi ziceau tătuțu. Eu, când îmi ieșeam din fire, înjuram. Nu puteam eu, ditamai Moroșanu, să mă duc să-i iau la bătaie pe copiii ăia!”, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit click.ro.

Printre altele, sportivul a dorit să lămurească un aspect important pe care l-a aflat abia când a ajuns în ţară. Se pare că au apărut speculaţii potrivit cărora unii concurenți de la ”Survivor România” și-ar petrece nopţile împreună.

”Nu ai chef de femei în junglă, nici să dai cu tunul. La un moment dat dimineața, timp de trei luni, credeam că-mi amorțise. Nu există așa ceva, nu mai există atracție sexuală când tu nu ai ce să mănânci. Nu vedeam sâni, fund, nimic acolo! Nu vreau să mai aud în viața mea de ”Survivor”, a fost cel mai greu reality-show din viața mea”, a spus Cătălin Moroșanu.

Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Moroşanu

Luptătorul Cătălin Moroșanu are o vastă carieră în spate, dar de multe ori acest lucru îi acaparează foarte mult din timpul pe care ar trebui să îl petreacă cu familia sa, în special cu fetița lui. Devotamentul față de kickboxing este mare, drept dovadă sunt rezultatele excepționale pe care le-a avut de-a lungul anilor. Însă, așa cum mărturisește și el în cadrul unui interviu, cel mai mare regret al lui Cătălin Moroșanu este că nu a fost mai mult alături de cea mică.

„Cel mai mare regret al meu e că nu am reușit să stau lângă fetița mea și s-o văd cum crește. Vreau ca în următorul timp să reușesc să stau mai mult lângă ea, să stau și lângă soția mea. (…) Eu am război dur acasă, nu e de joacă. E foarte bine. Soțiile noastre sunt stâlpii noștri și câteodată este foarte bine să ascultăm de ele pentru că ele pot vedea altfel lucrurile. Noi vedem într-un fel, ele văd în alt fel și mereu femeia este stâlpul familiei”, a spus Cătălin Moroșanu într-o emisiune tv.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 Jun. 2021, 14:31 Vedete
Pe aceeași temă