Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă: ”Se auzeau urlete, ţipete”

Publicat: 01 ian. 2021, 14:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Botezatu este, fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați designeri din România și nu numai. Deși are o viață la care mulți nici măcar nu visează, creatorul de modă a fost la un pas de un gest necugetat. Acesta a mărturisit faptul că a existat în viața lui un moment în care a încercat să își pună capăt vieții.

Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri tulburătoare despre unul dintre cele mai grele momente pe care le-a trăit. Designerul a fost arestat în Italia, iar din cauza faptului că se simțea singur și fără apărare și-a dorit să își pună capăt zilelor.

„M-a durut când am fost închis, nu puteam să mă apăr. Am vrut să-mi demonstrez nevinovăţia. În noaptea de Crăciun am stat în arest preventiv. Se auzeau urlete, ţipete. A fost foarte greu, am pierdut tot. Acela a fost momentul în care am vrut să mă sinucid. Simţeam că nu mai văd calea de scăpare, a fost groaznic. Ştiam că am pierdut mult, mă gândeam dacă am şansa să ies să mă apăr. Dar eu am luptat şi am demonstrat că pot să fac mai mult decât făcusem la momentul respectiv”,a dezvăluit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

”Viaţa mea e o telenovelă lungă”

Totodată, celebrul designer a explicat faptul că oamenii au o părere greșită despre el și cred că viața lui este perfectă și că nu are nicio problemă, însă lucrurile sunt complet diferite.

„Oamenii cred că sunt un om bogat, fericit, că nu duc lipsă de nimic, dar nu este deloc aşa. E foarte greu să accepţi că ai tot ceea ce îşi poate dori un om, dar eşti singur. Mă simt singur. Chiar şi când petrec timp cu prietenii mei mă simt singur, pentru că ei au familiile lor. Ne adunăm la o masă, dar la final fiecare merge pe drumul lui alături de copii, de familie. Am muncit enorm pentru tot ceea ce am. Am avut mereu încredere în tot ceea ce pot să fac.

Viaţa mea e o telenovelă lungă, s-ar face multe episoade. Am fost încercat în viaţă, mi-am asumat fiecare episod din viaţa mea. Nu pot să spun că sunt un om care nu are regrete. Mereu am avut câte ceva de învăţat. Eu nu cred că există om pe pământ care să nu aibă regrete, cel care spune că nu are e un ipocrit”, a mai povestit Cătălin Botezatu.

 

Sursă foto: Arhivă foto

Publicat: 01 ian. 2021, 14:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă