Cât de mult poți să câștigi la păcănele pe bani reali sau cu fructe?

Publicat: 01 Dec. 2020, 12:33 News
Cât de mult poți să câștigi la păcănele pe bani reali sau cu fructe?

Slot machines sunt simbolul chintesențial al industriei cazinourilor, cu combinația sa interesantă de cote bazate pe matematică și un pic de noroc. Sunt un joc de cazino popular, unde poți merge acasă cu victorii gigantice în sloturi. Sunt bani simpli, dar v-ați întrebat vreodată cât de mult puteți câștiga pe un slot machine?

Înainte de a afla cele mai mari jackpot-uri de sloturi online câștigate vreodată și câștigători de jackpot progresivi norocoși, înțelegeți mai bine cum apar sloturile cu rezultate câștigătoare. Află și sloturile de milioane de dolari pentru a-ți încerca norocul câștigând bani mari!

Cum își generează rezultatele sloturile?

Când vine vorba de o strategie câștigătoare, nu există o modalitate sigură de a-ți asigura victoria într-un joc de tip slot machine. Acest lucru se datorează întâmplării rezultatului fiecărei rotiri a rolelor. Deci, cum rezultă aparatele slot?

Fiecare slot machine conține un microcomputer numit Random Number Generator (RNG). Acest generator vine în mod constant cu numere care sunt apoi utilizate pentru a determina poziția rolelor în slot machine. Prin urmare, rezultatele unui slot machine sunt la fel de aleatorii pe cât oamenii pot programa un computer.

Câte rezultate posibile pot genera sloturile?

Dacă există numere implicate, îl puteți descompune totuși într-o ecuație matematică, chiar dacă este mai complicat decât calculul pentru jocurile de masă ale cazinoului. În sloturile clasice cu trei role care posedă câte 10 simboluri, există 1.000 de combinații posibile (ca în 10 x 10 x 10).

Mai mult, dacă spațiile goale între linii sunt folosite ca opriri, numărul de combinații crește la 8.000, întrucât opririle pe rolă vor fi 20 (ca în 20 x 20 x 20). În majoritatea sloturilor moderne, cu 100 de simboluri pe fiecare dintre cele cinci role, există 10 mld de combinații (ca în 100⁵)!

Care sunt cei mai mulți bani câștigați la slot machine?

Cu un joc ușor și mize mici, au fost înregistrate câștiguri gigantice de sloturi de-a lungul anilor. Jucătorii cazinourilor terestre și online au câștigat cele mai mari jackpot-uri de sloturi din istorie.

Cei mai mulți bani câștigați pe o mașină slot au fost vreodată pentru un tânăr necunoscut de 25 de ani din Los Angeles. În 2003, bărbatul a pariat 100 de dolari pe Megabucks la Cazinoul Excalibur pentru a trece timpul. Ulterior s-a îndepărtat cu o uimitoare sumă de 39,7 milioane de dolari, cea mai mare plată din istoria Vegasului până în prezent! S-a raportat că bărbatul a decis 25 de rate anuale de 1,5 milioane de dolari.

John Sears, vicepreședintele programului MegaJackpots de la International Game Technology (IGT) din acel moment, a confirmat plata masivă. El a declarat că MegaJackpot câștigat este cu aproape 5 milioane de dolari mai mare decât slotul record mondial al Guinness Book anterior pentru o sumă de jackpot de 34,9 milioane de dolari!

Jocurile cu sloturi video sunt, de asemenea, împărțite cu câștiguri de sloturi uriașe pentru jucătorii de cazino online, dintre care unele sunt listate acum în istoria cazinourilor. Jon Heywood din Marea Britanie deține recordul mondial Guinness pentru cel mai mare jackpot de slot online câștigat după ce a obținut 13,2 milioane de lire sterline în 2015 pe slotul Mega Moolah.

Sloturile progresive, un tip de slot popular în zilele noastre, oferă jucătorilor o șansă mai mare de a acumula cele mai mari jackpot-uri de sloturi online. Mulți jucători de cazino online au devenit milionari după ce au învârtit rolele sloturilor progresive.

Printre câștigătorii de jackpot progresivi notabili se numără un bărbat din Stockholm care a obținut o victorie de 4,1 milioane de euro în slotul Arabian Nights, un jucător finlandez care a câștigat 5,5 milioane de euro în slotul Mega Moolah și un câștigător din Oxfordshire, Marea Britanie care a adunat 5,8 milioane de lire sterline pe The Dark Knight Crește slotul.

Câștigă sloturi uriașe: sloturi de milioane de dolari

Multe sloturi de la cazinourile terestre și online oferă astăzi milioane de dolari pentru jackpoturi. Aceste sloturi de milioane de dolari sunt o încercare obligatorie pentru șansa de a fi milionar într-o rotație a rolelor!

În prezent, sloturile Megabucks din Las Vegas au cele mai mari jackpot-uri online pentru sloturi în cazinourile de cărămidă și mortar. Există mai mult de 700 dintre aceste sloturi în funcțiune în jurul Nevada. Sloturile Megabucks sunt operate de stat, conectându-le pe toate pentru a forma un jackpot progresiv.

Sloturile Megabucks au o sumă inițială de aproximativ 10 milioane de dolari și, începând din 2020, jackpotul a crescut la 39,7 milioane de dolari! Cei mai mulți bani câștigați recent la slot machine Megabucks s-au raportat la 11,8 milioane de dolari.

Pe de altă parte, sloturile online precum Mega Moolah de la Microgaming și Mega Fortune de la NetEnt au plătit cele mai mari jackpot-uri de sloturi online din înregistrările cazinourilor online. În 2011 și 2013, Mega Fortune a stabilit recorduri mondiale pentru câștiguri de sloturi gigantice de 11.735.446 € (aproximativ 13,3 milioane de dolari) și respectiv 17.860.868 € (aproximativ 19,5 milioane de dolari).

În ultimii ani, Mega Moolah a ocupat locul întâi pentru cei mai mulți bani câștigați la slot machine. A înregistrat 20 057 734 dolari doar în 2019, în timp ce un jackpot de peste 21 de milioane de dolari în 2018 deține în prezent Recordul Guinness pentru că este cel mai mare jackpot de sloturi online din toate timpurile!

Slot gigant câștigă: Milion de dolari învârtiți la Roata Norocului

Un alt joc de cazino similar cu cele mai mari jackpot-uri de sloturi online este Roata Norocului. Inspirându-se din spectacolul de jocuri TV american preferat și de lungă durată, Wheel of Fortune, acest slot machine este greu de ratat cu roata sa rotativă iconică și colorată.

Sloturile Roata Norocului au adesea cele trei role standard cu un loc desemnat pe roată, care valorează de obicei între 20 și 1.000 de credite. De asemenea, au multiplicatori speciali care sunt activați atunci când mai mult de trei simboluri de rotire aterizează într-o rotire.

 

Publicat: 01 Dec. 2020, 12:33 News
Pe aceeași temă