Cat a imbatranit Cristian Tantareanu! Are 75 de ani si se gandeste la „ultimul drum”! „Daca nu abuzez, prind Craciunul!” VIDEO

Publicat: 18 Jun. 2019, 13:20 News 3

Milionarul de la Corbeanca este un pensionar de lux si glumeste pe seama starii sale de sanatate, la cei 75 de ani ai sai.

Cat a imbatranit Tantareanu! Are 75 de ani si se gandeste la cimitir! Unul dintre cei mai excentrici milionari ai Romaniei continua sa traiasca pe picior mare la Corbeanca desi s-a retras din viata publica si a imbatranit. Cristian Tantareanu are 75 de ani si nu mai este la fel de prezent in showbiz ca in urma cu cativa ani, cand savura din plin notorietatea pe care o avea si scandalurile cu femei frumoase pe care le rotea sau cu care se presupunea ca are aventuri.

Mereu cu gura mare si pus pe glume, Tantareanu calatoreste in continuare foarte mult, dar si consuma bauturi alcoolice aproape zilnic, ceea ce ii este interzis de doctori, dar el refuza sa le urmeze sfaturile.

Cat a imbatranit Tantareanu in 2019

Intrebat despre viata lui retrasa de la Corbeanca, Tantareanu nu a fost zgarcit cu detaliile: „Am mai baut asa ca de obicei, si aseara, si ieri. Aici la noi sunt mii de oameni si fiecare daca spune hai sa bem o bere, nu poti sa-i refuzi. Doctorul a spus ca daca o sa am grija si nu o sa fac abuzuri s-ar putea sa prind Craciunul.

Nu mai merg la sala ca sunt stresat, am slabit 15 kilograme si am pus 9 la loc. Am o investitie mare si ma cam streseaza dar trebuie sa ma duc ca nu mai merge. Plecam peste cateva zile la Nisa, apoi ne intoarcem si mergem in Antalya sa fac si eu baie undeva. De 5 ani n-am facut baie in piscina asta a mea.”

Despre viata de pensionar de lux pe care o duce la 75 de ani si calatoriile sale, Tantareanu a vorbit tot in gluma: „Rezist cu greu. Nu se vede pe mutra mea? La 10 m-am sculat am reusit doar sa ma barbieresc. Eu ma pregatesc acum de o calatorie, ultimul drum. Merg de aici la Bellu. Am fost in in Ianuarie in Africa de Sud, dupa aia Maldive, Monaco, nici nu stiu pe unde am mai fost, dar nu plecam decat perioade scurte. In Africa de Sud am stat 3 saptamani si am fost vreo 20 si ceva, tot clanul. Nu sunt fericit dar n-am ce face.”

Cristian Tantareanu a explicat si de ce continua sa bea alcool cu vecinii lui si ca de multe ori se imbata pentru ca amesteca bauturile: „Ar trebui sa tin un regim ca sa slabesc. L-am tinut, am slabit 15 kile dar am pus 9 la loc. Ar trebui sa tin regim, vinul cu vin, visinata cu visinata si votca cu votca, sa nu le amestec.”

Publicat: 18 Jun. 2019, 13:20 News 3
Pe aceeași temă