Băutură și femei pentru toți supușii mei: povestea picanto-erotică a Casei Regale Suedeze

Publicat: 05 Oct. 2017, 13:31 Vedete

Un rege afemeiat și client fidel al prostituatelor de lux, un viitor rege antrenor de fitness și o viitoare regină fotomodel: familia regală a Suediei chiar le are pe toate!

Straniul concurs de împrejurări care face ca un antrenor de fitness să fie viitorul rege al Suediei și un fotomodel posibila viitoare regină

Pentru că tatăl său a fost pedepsit de karma în 1947, când avionul cu care se întorcea de la o partidă de vânătoare a picat și a explodat ca în filmele americane, regele Carl Gustaf al XVI-lea a fost un caz clasic de nepotism, în sensul că a moștenit funcția direct de la bunicul său, mort și el în 1973. La data respectivă, Carl Gustaf avea 27 de anișori și tocmai își întâlnise nevasta și pe viitoarea regină, Silvia, în tipul Olimpiadei de la Munchen din 1972. A fost un an bun pentru Silvia, de altfel, pentru că la scurt timp după ce s-a căsătorit cu un prinț, regele a murit, prințul ei a devenit rege și, brusc, ea s-a trezit, din traducătoare (profesie pe care o săvârșea până atunci), ditamai regina.

Fiica regelui și-a reginei, Victoria, este și ea o mare norocoasă, ca și mama ei. Același lucru nu se poate spune însă și despre prințul Carl Philip, fratele mai mic al Victoriei. Să vă explicăm: când s-a născut, la doi ani după Victoria, frumușelul Carl Philip era considerat viitor rege și moștenitor de drept al funcției, după ce tatăl său, Carl Gustaf, va fi murit.

Regele Carl Gustaf si Regina Silvia
Regele Carl Gustaf si Regina Silvia

În cursul vieții prințișorului cel sexy, însă, emanciparea femeii i s-a prăvălit pe cap de i-a venit să-și bată nevasta, nu alta: parlamentul suedez a schimbat legea și, dacă până atunci se spunea că moștenirea tronului se face de către primul descendent de sex masculin, aceasta i-a acordat dreptul primului descendent indiferent de sex, așa că Victoria a început jocul de glezne pentru funcția de regină.

Asta e chiar și mai promițător pentru viitoarele episoade ale acestei rubrici, deoarece prințesa Victoria are o poveste tare lumească și învârtoșată, referitor la soțul ei și viiitorul rege. Mai exact, viitorul rege al Suediei este Daniel Westling, un băiat care arată bine și care o fi el acum ”prințul Daniel, Duce de Vastergotland”, dar înainte de căsătoria cu Victoria era antrenorul ei de fitness, semn că, atunci când îți încordezi mușchii și pui ambiție multă pe banda aia de fugit, chiar poți realiza lucruri mărețe.

Acum să nu înțelegeți cumva că fostul viitor rege, Carl Philip adică, s-a măritat cu vreo profesoară universitară. Era și păcat, la cum arată băiatul (vedeți poze). Sofia Hellqvist, actuală prințesă și Ducesă de Varmland, este un fotomodel celebru în Suedia ale cărei poze în ținute sumare au făcut înconjurul lumii.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Oct. 2017, 13:31 Vedete
Pe aceeași temă