Băutură și femei pentru toți supușii mei: povestea picanto-erotică a Casei Regale Suedeze

Publicat: 05 oct. 2017, 13:31 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Un rege afemeiat și client fidel al prostituatelor de lux, un viitor rege antrenor de fitness și o viitoare regină fotomodel: familia regală a Suediei chiar le are pe toate!

Straniul concurs de împrejurări care face ca un antrenor de fitness să fie viitorul rege al Suediei și un fotomodel posibila viitoare regină

Pentru că tatăl său a fost pedepsit de karma în 1947, când avionul cu care se întorcea de la o partidă de vânătoare a picat și a explodat ca în filmele americane, regele Carl Gustaf al XVI-lea a fost un caz clasic de nepotism, în sensul că a moștenit funcția direct de la bunicul său, mort și el în 1973. La data respectivă, Carl Gustaf avea 27 de anișori și tocmai își întâlnise nevasta și pe viitoarea regină, Silvia, în tipul Olimpiadei de la Munchen din 1972. A fost un an bun pentru Silvia, de altfel, pentru că la scurt timp după ce s-a căsătorit cu un prinț, regele a murit, prințul ei a devenit rege și, brusc, ea s-a trezit, din traducătoare (profesie pe care o săvârșea până atunci), ditamai regina.

Fiica regelui și-a reginei, Victoria, este și ea o mare norocoasă, ca și mama ei. Același lucru nu se poate spune însă și despre prințul Carl Philip, fratele mai mic al Victoriei. Să vă explicăm: când s-a născut, la doi ani după Victoria, frumușelul Carl Philip era considerat viitor rege și moștenitor de drept al funcției, după ce tatăl său, Carl Gustaf, va fi murit.

Regele Carl Gustaf si Regina Silvia
Regele Carl Gustaf si Regina Silvia

În cursul vieții prințișorului cel sexy, însă, emanciparea femeii i s-a prăvălit pe cap de i-a venit să-și bată nevasta, nu alta: parlamentul suedez a schimbat legea și, dacă până atunci se spunea că moștenirea tronului se face de către primul descendent de sex masculin, aceasta i-a acordat dreptul primului descendent indiferent de sex, așa că Victoria a început jocul de glezne pentru funcția de regină.

Asta e chiar și mai promițător pentru viitoarele episoade ale acestei rubrici, deoarece prințesa Victoria are o poveste tare lumească și învârtoșată, referitor la soțul ei și viiitorul rege. Mai exact, viitorul rege al Suediei este Daniel Westling, un băiat care arată bine și care o fi el acum ”prințul Daniel, Duce de Vastergotland”, dar înainte de căsătoria cu Victoria era antrenorul ei de fitness, semn că, atunci când îți încordezi mușchii și pui ambiție multă pe banda aia de fugit, chiar poți realiza lucruri mărețe.

Acum să nu înțelegeți cumva că fostul viitor rege, Carl Philip adică, s-a măritat cu vreo profesoară universitară. Era și păcat, la cum arată băiatul (vedeți poze). Sofia Hellqvist, actuală prințesă și Ducesă de Varmland, este un fotomodel celebru în Suedia ale cărei poze în ținute sumare au făcut înconjurul lumii.

Regele Suediei are mulți bani cu care cumpără femei și mașini

Regele Gustav are o mare pasiune pentru masinile scumpe
Regele Gustav are o mare pasiune pentru masinile scumpe

În ceea ce privește averea și strălucirea casei regale, cea din Suedia este cea mai înstărită din Scandinavia și una dintre cele mai bogate din lume. Au în conturi aproximativ 40 de milioane de euro și se pot desfășura în voie într-o căsuță modestă, numită de unii și Palatul Regal din Stockholm, care are 600 de camere întinse pe cele 7 niveluri. Printre multele pasiuni costisitoare are Regelui Suediei se numără și cea pentru mașini, Porsche fiind marca lui preferată.

La sfarsitul anilor 90, regele Gustav s-a indragostit nebuneste de cantareata Camilla Henemark
La sfarsitul anilor 90, regele Gustav s-a indragostit nebuneste de cantareata Camilla Henemark

Dar, dintre numeroasele pasiuni ale Regelui Suediei, nu cea pentru mașini este cea mai interesantă, din păcate pentru el. O carte mult-discutată apărută în 2010 (”Carl Gustaf XVI – regele care nu-și dorește să fie rege”) dezvăluie o pasiune aproape neomenească (deși oameni suntem, na!) a regelui pentru orgiile sexuale îmbibate cu alcool și petrecerile cu modele dezbrăcate. ”Cluburi de striptease, localuri ileale, doamne închiriate care nu purtau nimic pe sub blănurile scumpe care li se dădeau. Femeile erau simple deserturi, un fel de prăjiturele care mergeau bine la cafea”, spun autorii cărții semnate de doi bărbați și o femeie.

Acuzațiile nu se opresc aici, ci vorbesc și despre petreceri organizate de un gangster sârb, Mille Markovic, care punea la dispoziția regelui și anturajului acestuia un club cu jacuzzi unde invitatele erau încurajate să-și dea jos hainele și să facă bărbaților toate poftele, contra unor sume importante de bani.

Mai mult, Markovic spune că poate proba toate aceste acuzații cu filmări și fotografii. Probabil șantajat și încolțit, regele nici măcar nu s-a obosit să spună că aceste detalii picante din tinerețea lui n-ar fi adevărate. ”M-am consultat cu familia mea și în special cu regina și am decis să mergem mai departe fără să comentăm aceste dezvăluiri, mai ales că înțeleg că se spune că s-au întâmplat acum foarte mult timp”, a declarat Carl Gustaf.

Un lucru este clar, iar presa din Suedia a pus perfect degetul pe această rană: e foarte greu ca un om ajuns rege la 27 de ani să aibă stăpânirea de sine necesară ca să nu profite de noul statut și să nu dezbrace niște fotomodele, mai ales că (românii care frecventau litoralul românesc în anii ’80 știu) suedezele sunt niște fotomodele destul de reușite. E drept, viața privată plină de sălbăticie și pasiune mistuitoare a regelui Gustaf nu se referă doar la tinerețea acestuia. La sfârșitul anilor ’90, când avea deja peste 50 de ani, regele s-a îndrăgostit nebunește de o cântăreață pe jumătate suedeză pe jumătate nigeriană cu 18 ani mai tânără, Camilla Henemark, dar și de o adolescentă care a preferat să-și păstreze secret numele, dar a oferit autorilor cărții numeroase detalii picante despre petrecerile pline de băutură și substanțe interzise la care a participat, în acea perioadă.

Dar știți ce-a fost cel mai surprinzător la recentul scandal cu Casa Regală a Suediei? Că peste 80% dintre suedezi au spus că nu și-au schimbat părerea bună despre rege de când cu noile acuzații, iar peste jumătate cred că nu este corect ca jurnaliștii să facă dezvăluiri care țin de viața privată a regelui. Cum ar veni, suedezii și regele lor trăiesc după un dicton celebru al unui alt membru de vază al unei monarhii, legendarul fotbalist englez George Best, care a declarat pentru posteritate: ”Mi-am cheltuit cea mai mare parte din bani pe băutură, femei și mașini scumpe. Restul i-am rispit”. Amin!

Publicat: 05 oct. 2017, 13:31 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă