Casa Cristinei Țopescu a fost desigilată. Ce au putut vecinii să vadă în fața ușii

Publicat: 24 Jan. 2020, 10:41 News
Casa Cristinei Țopescu a fost desigilată. Ce au putut vecinii să vadă în fața ușii

Casa Cristinei Țopescu a fost desigilată în cursul dimineții zilei de miercuri, de către procurorul criminalist care se ocupă de cazul regretatei jurnaliste, Maricel David. Deși conform protocoalelor acest lucru trebuia să se întâmple după stabilirea unei cauze de deces concrete, mai ales că autoritățile nu făcuseră public raportul toxicologic, ultimul element care lipsea din dosar, pentru ca acesta să fie finalizat.

În fața casei jurnalistei, coroanele depusele la căpătâiul acesteia de diverse personalități, printre care președintele Klaus Iohannis, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea sau Familia Regală au fost transportate de la cimitirul Bellu, până în fața locuinței și abandonate la intrare, printre mașinile parcate acolo, potrivit fanatik.ro

Familia va preda locuința proprietarului

Se pare că, acum că locuința a fost desigilată familia va angaja o firmă specializată de curățenie, pentru a pune totul la punct pentru predarea imobilului proprietarului, iar primul pas a fost făcut deja. Geamurile camerei de la etaj, locul unde trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a zăcut săptâmâni întregi, au fost larg deschise, cel mai probabil pentru a aerisi spațiul care a stat sigilat.

Ce spuneau martorii atunci când regertata jurnalistă a fost găsită

Martorii aflați la fața locului atunci când Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare explicau atunci de ce vecinii nu au fost alertați de miros: „Casa arăta îngrozitor, vă dați seama, atâția câini lăsați singuri. Nici când am intrat în casă nu s-a simțit. De abia după ce a fost dezvelită, mirosul puternic a început să se simtă şi a  ajuns imediat jos, în fața imobilului. Este o tragedie. Nu m-aș fi gândit niciodată la acest scenariul sumbru. Era o persoană atât de vie”, potrivit sursei citate.

Când a murit defapt Cristina Ţopescu

Cristina Ţopescu a murit în noaptea de 28 spre 29 Decembrie. În ultimul mesaj trimis de regretata jurnalistă unui amic de Whatsapp, înainte să moară, i-a mărturisit că a luat un somnifer puternic, pentru că se afla la capătul puterilor.

SMS-ul a fost trimis anul trecut, pe data de 28 decembrie, la ora 22:01.

”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”, a scris Cristina Ţopescu.

Publicat: 24 Jan. 2020, 10:41 News
Pe aceeași temă