Cele mai frecvente fantezii sexuale ale barbatilor! Locul 3 se afla in preferintele celor mai multi

Publicat: 15 Feb. 2018, 15:52 Vedete
Cele mai frecvente fantezii sexuale ale barbatilor! Locul 3 se afla in preferintele celor mai multi

Care sunt cele mai frecvente fantezii sexuale ale barbatilor?

O intrebare la care multe femei asteapta raspunsul. Barbatii sunt mai putin deschisi la aceste subiecte, asa ca daca vrei sa afli care sunt fanteziile sexuale ale partenerului tau ai face bine sa-l intrebi.

Ce putem sa-ti spunem este ca am intocmit o lista scurta cu cele mai 10 cele mai dorite dorinte ascunse ale partenerului tau. Te invitam sa le citesti si sa le pui in practica.

1. Iubitul tau te vrea mai indrazneata

Chiar daca este obisnuit ca barbatul sa faca primul pas, sa stii ca partenerului tau ii cam surade ideea ca tu sa iei initiativa in amor.

2. Vrea ca sexul sa fie amuzant

Hmmm… cum suna asta! M-as fi gandit la pasional, mai degraba. In fine… La ce se refera situatia? La faptul ca sexul poate inseamna si altceva decat floricele, romantism si candele frumos parfumate, motiv pentru care barbatilor le place sa faca haz de… situatiile penibile care pot inerveni.

3. II place sa te vada masturbandu-te

Ohooo… Exact, iubitului tau ii place sa te vada ca te autosatisfaci, asa ca lasa jena la o parte si fii indrazneata. Nu ai nimic de pierdut.

4. Ii place sa-i arati ce-ti place

Dragostea vietii tale este foarte deschis sa-ti auda dorintele sexuale. Acum nu intelege ca trebuie sa-i desenezi. O plimbare subtila pe corpul tau ar fi fix ce i-ar trebui.

5. Si-ar dori o oglinda in fata patului

Barbatilor le place sa-si priveasca iubita in timp ce fac sex, asa ca o oglinda asezata in fata patului, v-ar prinde foarte bine. Ce zici? Cum ti se pare ideea?

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Feb. 2018, 15:52 Vedete
Pe aceeași temă