Cardinalul George Pell a primit sase ani de inchisoare pentru ca a abuzat sexual doi baieti de 13 ani VIDEO

Publicat: 13 mart. 2019, 12:03 Autor: Simona News 2

Pentru molestarea celor doi baieti de 13 ani din corul bisericii, Cardinalul George Pell si-a primit sentinta.

Fostul trezorier al Vaticanului, in varsta de 77 de ani, si principalul consilier al Papei Francisc este cea mai inalta figura catolica care a fost gasita vinovata de infractiuni cu tenta sexuala impotriva copiilor.

Cardinalul Pell a fost gasit vinovat in decembrie anul trecut. Acesta a abuzat sexual doi baieti in varsta de 13 ani din corul bisericii in urma cu 22 de ani in sacristia catedralei St Patrick’ din Melbourne, Australia.

In aceasta dimineata Pell se uita direct in ochii judecatorului cand acesta i-a dat sentinta finala, ceea ce inseamna ca este posibil sa moara in inchisoare, fiindca are o varsta destul de inaintata.

In broadcast-ul  transmis din Curtea de Justitie din Melbourne, judecatorul Kidd l-a numit pe George Pell un arogant care iti taie rasuflarea si spune ca abuzurile sale au facut rau pe termen indelungat.

Cardinalul George Pell a primit sase ani de inchisoare

Cardinalul George Pell a primit sase ani de inchisoare

Acesta a mai spus ca Pell nu este un pericol pentru comunitate si a luat in calcul si faptul ca sufera de hipertensiune arteriala si insuficienta cardiaca congestiva.

Insa datorita faptului ca Pell inca neaga toate aczuatiile si vrea sa faca apel, a eliminat toate sansele de a i se reduce sentinta, mai ales ca nu a dat dovada de nicio remuscare.

Pell, care a fost pana in februarie trezorier al Vaticanului, avand chiar posibilitatea de a ajunge urmatorul Papa, acum este in registrul infractorilor sexuali pentru tot restul vietii, potrivit DailyMail.

Publicat: 13 mart. 2019, 12:03 Autor: Simona News 2
Pe aceeași temă