Cântăreț celebru, acuzat că ar fi abuzat 11 femei! Ce spune fosta soție a artistului

Publicat: 10 feb. 2021, 14:14 Autor: Andreea Voicu Vedete

Un cântăreț celebru a fost acuzat că ar fi abuzat peste 11 femei. Fosta soție a ieșit la ”atac” și a vorbit despre acuzele care i se aduc starului cunoscut la nivel internațional.

Lui Marilyn Manson i-au fost aduse acuze la adresa sa, scriindu-se că ar fi abuzat peste 11 femei, în mod fizic. Starul este, într-adevăr, unul dintre cele mai controversate persoane din comunitatea muzicii rock contemporane, mai ales din cauza lookului excentric pe care îl afișează de fiecare dată când filmează un videoclip sau urcă pe scenă, dar și pentru modul în care cântă. Acum, însă, artistul a ajuns din nou în atenția publicului, după mai multe serii de declarații din partea unor femei care susțin că au fost abuzate fizic de artist.

Un prieten al artistului în vârstă de 52 de ani a alertat autoritățile, după ce acesta nu a putut fi găsit. Oamenii legii s-au deplasat la locuința artistului din Los Angeles. Este în regulă, însă se menține suspiciunea că ar putea să își facă rău din cauza presiunii situației în care se află, arată Spynews.

Ce spune fosta soție a artistului, Dita von Tesse

În data de 4 februarie, fosta soție a lui Marilyn Manson, Dita von Tesse, a oferit o declarație despre situația artistului, mărturisind că dacă ar fi făcut acest lucru, nu s-ar mai fi căsătorit cu el. Cei doi au fost împreună timp de șapte ani, doi ani fiind mariajul. Între ei nu a existat conflict fizic, altele fiind motivele divorțului.

„Vreau să ştiţi că detaliile făcute publice de mai multe persoane nu se potrivesc cu experienţa mea personală în timpul celor şapte ani în care eu şi el am format un cuplu. Dacă ar fi fost cea mai mică asemănare, nu m-aş fi căsătorit cu el în decembrie 2005”, a declarat Dita Von Teese.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 10 feb. 2021, 14:14 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă