Cand a facut Pepe sex cu Raluca Pastrama, prima oara. Artistul a facut dezvaluiri intime din dormitor

Publicat: 24 Jun. 2019, 11:02 Vedete

Pepe si Raluca formeaza un cuplu de 8 ani si au o casnicie si o familie frumoasa, impreuna cu cele doua fetite.

Cand a facut Pepe sex cu Raluca Pastrama, prima oara. Cantaretul a povestit cum a reusit s-o cucereasca pe Raluca si cum s-a indragostit de femeia care ii face zilele mai frumoase.

Cand a facut Pepe sex cu Raluca Pastrama, prima oara

Cand a facut Pepe sex cu Raluca Pastrama, prima oara

„Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon „Raluca Scufiţa Roşie” şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon. Cred că şi acum o am…

Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e „Soţia”. M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon.

Când am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua. Si i-am zis „Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare.

Am mers într-o vacanţă, dar ca fraţii. Am mers în aceeaşi vacanţă, dar am dormit ca fraţii. Am constatat că e altceva. I-am jurat că nu mă ating de ea. Uşor-uşor, s-a legat. După trei luni cred că am cerut-o de nevastă.

Nu am cerut-o într-un mod romantic, chiar mi-a reproşat asta. Lucrurile au decurs de la sine. Mai întâi ne-am mutat împreună, apoi am hotărât să facem un copil. Inelul i l-am pus direct pe mână. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi contează” a declarat Pepe in cadrul unei emisiuni difuzate de WOWbiz.

Publicat: 24 Jun. 2019, 11:02 Vedete
Pe aceeași temă