Bucătarul de la Chefi la cuțite, în comă. A avut un accident grav de circulație

Publicat: 01 iun. 2023, 11:52 Autor: Camelia Vedete

Bucătarul de la Chefi la cuțite a fost în comă. A avut un accident grav de circulație, în urmă cu câțiva ani.

Stelian Nistor, bucătarul din echipa lui Florin Dumitrescu, a făcut dezvăluiri despre o perioadă neagră din viața sa. Bărbatul de 33 de ani din Sibiu a fost în comă timp de două săptămâni.

Bucătarul de la Chefi la cuțite, în comă

„Numele meu este Nistor Stelian, sunt din Sibiu și sunt bucătar. Lucrez în bucătărie de la vârsta de 16-17 ani. Eu lucrez în Suedia iarna. La început mi-am găsit de lucru în Centrul Vechi din Sibiu, am început ca ucenic, apoi am cunoscut bucătari, am învățat meserie.

Acolo am cunoscut un om care căuta bucătari în Suedia. M-am hotărât să plec pentru 5 luni. Am muncit foarte mult. Munceam zi de zi de la zece la zece seara. Dar nu îmi pare rău”, a povestit concurentul show-ului culinar.

A avut un accident grav de circulație

Totodată, concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu a mărturisit că a trecut printr-o perioadă neagră.

„Când am venit acasă, am avut un accident foarte grav. Mergeam pe Națională (n.r. DN) și o mașină a intrat în mine. Mi s-a oprit inima de trei ori. Am fost vreo 2 săptămâni în comă. Am stat 65 de zile în spital și nouă luni de zile imobilizat la pat”, a povestit Stelian Nistor, la Chefi la Cuțite.

Anastasia a trăit o viață de film! Tânăra i-a emoționat pe chefi

Anastasia, concurenta de la Chefi la cuțite, a trăit o viață de film! Tânăra i-a emoționat pe chefi cu povestea tristă prin care a trecut.

Anastasia Donțu are 28 de ani, vine din Chișinău și este, de profesie, ajutor de educator. Tânăra a pășit în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite cu zâmbetul pe buze și energie pozitivă, însă dezvăluirile sale au emoționat până la lacrimi telespectatorii.

„A fost foarte greu când mama l-a gonit pe tata din casă. Tatăl meu era foarte violent, consuma alcool, fuma. O bătea foarte urât pe mama. A zis că nu mai poate să trăiască așa pentru că era însărcinată cu sora mea. Pur și simplu nu l-a mai primit acasă, nu mai putea să facă față.

Te marchează foarte mult să vezi cum tatăl tău îți bate mama. E greu să vezi cum tatăl tău te închide în casă și zice că îți dă foc la casă. Am ajuns să fac mâncare pentru familia mea de la vârsta de 15 ani.”, a povestit concurenta. Citește tot articolul aici.

Foto: Capturi AntenaPLAY

Publicat: 01 iun. 2023, 11:52 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă